27.6.2010

Midsommar

Suunnitteleminen on ihanaa, mutta joskus suunnittelemattomuus on parasta. Kaupunkijuhannus 2010 onnistui varmasti juuri siitä syystä näin loistavasti. Alunperin ajattelin, että taidan viettää aikaa lähinnä kotona, mutta kävikin niin että kävin kotona vain nukkumassa ja vaihtamassa vaatteita :D

Aattona fiilisteltiin juhannuskokkoa Tokoinrannassa. Kukkamekossa ja tyllihameessa tietenkin. Paikalla oli paljon porukkaa ja fiilis erittäin jees.


Juhannuspäivänä grillailtiin Töölössä, erään kerrostalorykelmän kauniilla sisäpihalla. Kertsigrilli ja julmetusti makkaraa :D Näiden lisäksi salaattia, dippailtavia juttuja, brietä, karkkia, kahvia ja mutakakkua... Asfaltti poltti jalkojen alla.


Illan päätteksi pistäydyttiin baarissa, josta pyöräilin kotiin hetken mielijohteesta vähän pidemmän matkan kautta. Hieno kesäaamu, mahtavat maisemat, pyörä alla... I love Helsinki.

Kaupunkijuhannus oli nyt kyllä sen verran hyvä juttu, että tulevaisuudessa pitää tarkkaan harkita, poistunko maaseudulle juhannuksen takia...

2 kommenttia:

Eveliina kirjoitti...

Ihania juhannuskuvia sulla! Ehtaa kaupunkiromantiikkaa, mihin siinä muka maaseutua tarvitaan?

blandad. kirjoitti...

Niin just! No onhan sitä maallakin mukavaa, mutta ei sinne välttämättä tarvi tunkea juuri juhannuksena, kun ne perusjutut voi tehdä ihan kaupungissakin. Sitä paitsi Helsingissä oli jussina hyvät kelit, ja esim. porukoiden luona oli satanut molempina päivinä. Helsinki wins!