9.6.2010

Run run run... well maybe I'll walk this time.

Shit. Eilen oli huippu päivä, mutta tänään taas kaikki oli syvältä. En tiedä oikein mitä tapahtui, mutta fiilis on ollut matalalla. Usein niin käy sen jälkeen, kun elämä on näyttänyt sitä huikeaa puoltaan - pieni masennus siitä, että se kaikki kiva on tältä kertaa ohi. Varsinaista syytä masisteluun ei ole, kaikki on ihan hyvin, monellakin tapaa. Ehkä olen vain outo.

Tänään tuli kuitenkin ommeltua ja hoidettua pari asiaa. Ja kotiutettua Henkan paketti. Taannoin totesin, että verkkarit alkavat vedellä viimeisiään (miten niin ei kestä kolmea vuotta ja kahta paikkauskertaa?) ja lenkkeilyä varten voisi olla ihan asiaan pyhitettyjä vaatteita. Tilasin siis uudet verkkarit ja pitkän trikootopin. Verkkarit satuin sittemmin näkemään kaupassa ja mielestäni ne näyttivät "ihan hirveiltä" ja olin ajatellut, että palautan ne samantien.Kotona vedin housut kuitenkin jalkaan ja ne tuntuivat oikein mukavilta ja näyttivät ihan tarkoitukseensa sopivilta. Onnistuin lottoamaan juuri oikean koon ja värikään ei ollut niin kirkas kuin muistin. En muista oliko näitä mustina, vai miksi päädyin siniseen vaihtoehtoon... no oli miten oli. Mustaa toppia en odottanut saapuvaksi ollenkaan, koska tilausta tehdessäni sen ilmoitettiin olevan jotenkin vaikeasti saatavilla... en tajua. Toppi on kuitenkin oikein hyvä ja rakastan sitä että se on niin pitkä!
Eipä siinä muuta kuin kamppeet päälle ja testaamaan. Omistan entuudestaan mustan ja hienon "juoksutakin" (eli siis slimmattu verkkatakki hengittävällä selkäsysteemillä ja erikoistehostein), jonka ostin viime syksynä Stadiumista. Takki oli superalessa ja kustansi vain 14,95€. Se luo edes pienen illuusion siitä, että olisin edes vähän sporttinen henkilö, näin ainakin haluan uskoa :D Lenkiltä tulee yleensä hyvä mieli ja niin tälläkin kertaa - tosin yritin aloitella hölkkäämistä powerwalkingin sijaan, mutta jo heti alkuunsa alkoi naurattaa niin paljon, että oli pakko jättää hölkät myöhemmälle.

Että semmosta. Nyt sitten jää nähtäväksi, raaskinko käyttää näitä vain lenkkeilyyn vai ihan muutenkin vain...


p.s Oikeasti haaveilen sellaisista piukeista juoksutrikoista, koska olen varma että ne ovat parhaat tehokävelyhousut... piukeissa housuissa ei todellakaan tee mieli löysäillä! Nään jo itseni juoksemassa tehokkaana Töölönlahtea ympäri... tosin siihen on vielä hurjasti matkaa... :D

2 kommenttia:

tuitui kirjoitti...

suosittelen mitä lämpimimmin piukean vinkuvia juoksutrikoita. voin sanoo et kun kerran vetää lenkille semmoset jalkaan niin tuulihousut tuntuvat mummopelleilyltä:D ja huh miten urheilullisen fiiliksenkin niistä saa, jaksaa juosta paljon paremmin!
harmi että syksyllä odottaa taas paluu tuulipuolelle, tai sit pitää ostaa semmoset talvitrikoot.

ei muutaku treenaamaan vain, voitki sit tulla mun kanssa naisten kympille ens vuonna :)

blandad. kirjoitti...

Joo, mä voin uskoo ton koska viime kesänä käytin lenkillä leggareita ja tuntu hyvältä että jaloissa ei oo paljoa ylimääräistä kangasta. Enemmän vaan vaivaa tää esteettisyyspuoli, terveisin nimim. tonnireisi.
Naisten kympille sit vaan ens vuonna :D En kyl tiiä kestäiskö mun nilkat ja polvet...