21.6.2010

Vickan 2010 & Eeva 1957

Viikonloppu meni ohitse aika railakkaissa merkeissä. Lauantaina oli ihanaa fiilistellä prinsessa Victorian häitä ja siinä sivussa tirauttaa pari kyyneltä "ne on niin onnellisia!" . Victorian puku oli kaunis. Mielestäni se sopi loistavasti kantajalleen ja hänen tyyliinsä, unohtakaamme mussutukset "etikettivirheistä". Tiara, ihanuushuntu ja upea kukkakimppu tekivät kokonaisuudesta juuri sopivan romanttisen. Nyt sitten odottelen vain omia häitäni Carl-Philipin kanssa!!! :D Niin komea ja vielä oikea prinssi... huh. Lauantai-iltana tuli lähdettyä myös ulos, pitkän kaavan kautta, joten eilinen meni vähän niinkuin siinä sivussa... ja hommat kasaantuu, ihanaa ihanaa... no, olipahan hauskaa.


En olekaan tainnut mainita, mutta päädyin tässä parisen viikkoa sitten sattumalta pieneen divariin Albertinkadulla. Sen kummempaa osoitetta en edes tiedä, koska poikkesin vain sisälle kävellessäni siitä ohitse. Divarin ikkunassa oli ihania, vanhoja naistenlehtiä... ja sisällä niitä oli vieläkin enemmän. Meinasin hieman seota siitä valikoiman määrästä :D mutta päädyin investoimaan vain yhteen yksilöön sen kauniin kannen takia. Lehdet maksoivat 2€/kpl. Ajattelin vinkata, jos joku muu vanhoista lehdistä innostunut sattuisi lukemaan tätä.

Kesätyyliä 53 vuoden takaa :)

2 kommenttia:

Madam B.C. kirjoitti...

Miksei mulle satu ikinä noin, et tyyliin hyppäis syliin vanhoja naistenlehtiä! :D Muutaman divaarin aikoinaan kolunnut ja tarjonta oli ylitsepääsemättömän heikkoa, huonossa kunnossa tai ylihinnoiteltua..plah, luovutin.

blandad. kirjoitti...

Jos asiaa Helsinkiin, niin suosittelen poikkeamaan ehdottomasti tuolla Albertinkadulla!