20.7.2010

All the pretty things

Sukuloimaan lähteneet vanhempani jättivät jääkaapin täyteen ruokaa ja minulle vielä ruokarahaa. Koska olen fiksu ja kypsä 28-vuotias aikuinen henkilö -- tuhlasin ruokarahat kaikkeen muuhun --! Kyllä, näin pääsi käymään... vähän pistää hävettämään jälkeenpäin, mutta puolustukseksi voin sanoa joutuneeni selkeästi ostomanian valtaan 8)

Koin pienen sekoamisen Ideaparkin GT:ssa, erityisesti siinä koruhyllykköjen kohdalla. Enhän juurikaan omista korvakoruja, joten hankin niitä vielä muutaman parin lisää... ja lisäksi tuon mahtavan sormuksen. Korut olivat -75% alennuksella, kappalehintaa jäi jotain 1-1,90€. Aurinkolasit ovat Hennesiltä, 3€. En kykene rationalisuuteen tai klassiseen, aikuismaiseen tyyliin, joten ostin "hassuttelulasit". WTF?!?!?!

GT:n ruusutoppi oli heräteostos, samoin Accessoriesin pikkulaukku. Kaipasin jotain kevyttä hellevaatetta porukoilla pidettäväksi, koska tapani mukaan pakkasin huonosti vaatetta mukaan. Pikkulaukun ostin, koska mukanani olleesta laukusta napsahti hihna poikki kesken shoppailujen. Oikeastaan nämä olivatkin parhaat ostokset, ylläoleva sormus mukaanlukien. Sävymaailmat kohtaavat ja nämä tuntuivat heti omilta. Toppi kustansi 4,90€ ja laukku 8€ - kiitos -70% alennuksen.

Taas yksi raitapaita lisää... sekin GT:sta 4,90€. Aikuismaisen tyylikkäät korkkarit ovat Radiokirppikseltä ja olen vähän harmissani, etten huomannut niiden kulunutta pintaa aiemmin. Kirppiksellä oli hämärää ja tuskanhiessä kierrellessä en tajunnut tutkia kenkien kuntoa tarkemmin. Kengät kustansivat 5€ ja ovat kaikessa hulluudessaan hienot, mutta eivät luultavasti kestä juurikaan käyttöä. Lisäksi 5€ on vähän oman kirppisshoppailuni kipurajoilla...

Peltipurkkikokoelmani jatkaa kasvamistaan... ehkä pitäisi alkaa rajoittamaan, mutta perustelen purkkien hankintaan sillä, että ne saa aina varmasti myydyksi eteenpäin ja toisaalta hankintahinta on niin pieni. Teepurkki kirppikseltä.

Että niin. Näiden lisäksi hankin vielä mustat leggarit ja puuterinväriset rintaliivit, halvalla lähtivät nekin ja tulevat sentään tarpeeseen. Ehkä lopulta on parempi ostaa tasaisesti ja vähän, kuin seota kerralla ja shop 'till I drop. On niin vaikeaa elää täydellisessä kieltäymyksessä kun rakastaa materiaa... onneksi edes tajuan vähän hävetä :D Nyt onkin hyvä syy alkaa kierrättämään eteenpäin edellisiä hankintoja, joita ei olekaan tullut niin käytetyksi...

Lopuksi vielä tuliainen, mutta sopii hyvin tänne materiafiilistelyjen lopuksi: kaakelipannunalunen Rhodokselta. Passaa täydellisesti verhoihini ja on muutenkin erittäin hieno. Kiitos vielä :)

Ei kommentteja: