20.7.2010

Done and done

Fiilis on tällä hetkellä hyvä, itsetietoisen tyytyväinen: sain tänään valmiiksi kaksi vaatetta. Mistään huikean vaativasta urakasta ei ole kyse, mutta kun toisinaan kaikki tuntuu jumittavan eikä mikään onnistu, on mainitsemisen arvoista, että toisena päivänä saa asioita ihan oikeasti valmiiksi asti. Suoritus on hyvä varsinkin juuri tänään, kun koko päivän on väsyttänyt kummalla tavalla ja migreeniäkin pukkaa.

Yleisesti fiilikset ovat ReUse-proggiksen suhteen vaihtelevat. Toisinaan olen ihan taivaissa siitä kuinka mahtavaa, hauskaa ja inspiroivaa tämä on, toisinaan haluaisin vain tehdä ihan kaikkea muuta. Hommaa on aivan tuhottoman paljon, mutta toisaalta se pakottaa pitämään tekemistä koko ajan yllä. Olen ahkeroinut ja olen laiskotellutkin. Huomaan, että vaikka kaiken järjen mukaan minun ehkä kannattaisi kertoilla projektin etenemisestä täällä blogissa tasaisesti koko ajan ja samalla koittaa mainostaa mahdollisimman paljon itseäni, en kuitenkaan yksinkertaisesti jaksa. Hetkittäin nimittäin tuntuu, että minulla ei ole juuri mitään muuta puhuttavaa kavereillenikaan, koska keskittymiseni on lähestulkoon kokonaisvaltaisesti tässä. On päiviä joilloin olen superepävarmana kaikesta ja ihan hajalla. Tämä on nyt, tässä elämäntilanteessa, tosi iso juttu, johon myös haluan panostaa ja täysillä. Tekeminen vaatii hirveästi aikaa ja energiaa, eikä niitäkään ole aina loputtomiin.

Ah, nyt siis saatiin ulos pieni avautuminenkin :) Asiat ovat kuitenkin hyvin ja muistutan itseäni aina tasaisesti myös nauttia tästä kaikesta.

Tämän päivän tuotoksia, tosin kuvat menivät nyt vähän mössöksi...

Alunperin jonkinlainen toppi, mekko, mikä lie. Pidensin helmaa ja lisäsin hapsureunuksen eteen. Halusin säilyttää tästä vaatteesta mahdollisimman paljon, koska se oli kaikessa yksinkertaisuudessa hieno. Kuvasta ei näy, mutta siinä on jännä selkäosa ja avarat kädentiet. Kuulostaapa helpolta, mutta vaati oman aikansa tämäkin... varsinkin, kun piti purkaa pariin otteeseen :D

Murheenkryynitoppi. Aloitin tämän ihan ensimmäisenä, mutta joku tämän kanssa on vastustanut alusta asti. Olen purkanut ja ommellut sitä moneen otteeseen, lisännyt juttuja ja poistanut juttuja. Kangas on kaunis ja silkkisifonkia, ei mitään maailman helpointa ommella... nyt kaiken sen itkun ja hampaiden kiristelyn jälkeen tämä on kasassa ja valmis. Hassua tässä on se, että toppi ei näytä mitenkään ihmeellistä tai erityisen vaikealta vaikka sen työstäminen on ollut todella vaikeaa :D Ja kaikenlisäksi se näyttää paremmalta luonnossa kuin kuvassa... oh well...

Mainittakoon vielä, että meillä on tosiaan vaatteiden suhteen vapaat kädet, saamme tuunata tai rakentaa ihan uudenlaisia vaatteita. Jotkut tekemistäni jutuista ovat vähän vaativampia, osa tämäntyyppisiä, helppoja juttuja. Mut joo, täytyypä esitellä niitä muita toisella kertaa :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania, haluan ton kuviollisen topin!

Peps kirjoitti...

I can feel your pain! Sifongin ja muun vastaavan materiaalin ompeleminen on perkeleellistä hommaa. Virheisiin ei oo hirveesti varaa, ei siis mun juttu yhtään.

blandad. kirjoitti...

Anonyymi: kiitos, tulee syyskuussa myyntiin :D

Peps: ei se kyllä munkaan juttu ole, mutta välillä pakko vähän masoilla, ettei liian helpoks mee :D