13.7.2010

loving it

Pieni oodi kesälle ja helteille:

ihanaaaaaaaa!

Okei, näiden helteiden aikana kotona on täyttä tuskaa, koska ilma ei vain tunnu vaihtuvan. Tuuletin pyörittää yötäpäivää, mutta silti on aivan järkyttävän kuuma. Ulkona selkää pitkiin valuu kunnon hikinoro ja nesteitä tulee kipattua litratolkulla. Kaikesta huolimatta mahtavat ilmat, mahtava kesä! Olen päässyt Suomenlinnaan ja Hietsuun, saanut kevyttä brunaa pintaan ja uinut meressä <3! Kuumat hiekat ja kalliot, lämpimät illat, minimaalinen pukeutuminen... tämä kaupunki on niin kaunis ja ihana että tekisi vain mieli rutistaa.

Kissojen hyvinvointi huolettaa, reppanat kärsivät kuumuudesta itseäni enemmän. Yritän viilentää niiden oloa kostean pyyhkeen avulla, astetta parempi versio on pakastelokerossa viilentynyt, hieman kostea pyyhe. Saimi nauttii pyyhehoidosta, kuten kuvista näkyy. Se viihtyy pyyhkeen alla yllättävän pitkään, Ninni ei niinkään välitä. Pyyhejuttu toimii ja sitä suositellaan varsinkin lämpöhalvauksen saaneille lemmikeille. Pidetäänhän lemmikeistä huoli helteilläkin, eiks joo?

Viuhka oli superhyvä veto viime lauantain baarireissulla. Käytin sitä melkein koko ajan, baareissa oli sen verran kostea ja raskas ilma.

Nanson kassista on tullut yksi lemppareista: täydellinen piknikeillä ja rantsuun, en vaan voi olla fiilistelemättä sitä.  Kuskaan pyöränpumppua mukanani melkeinpä aina kun olen pyörällä liikenteessä, eli lähes päivittäin. Tänä kesänä olen todellakin päässyt kaupunkipyöräilyn makuun, ah autuutta :)

The kesäläpsyt. Rovaniemen Hennesiltä kesällä 2005 ostetut läpsyt ovat olleet käytössä jo viidettä kesää - money well spent! Ihan järkyttävää että nämä ovat edelleen elossa, yleensä kulutan kengät vuodessa parissa. Voin kulkea näissä huoletta vaikka kaupungilla, toimii.

Ja kuvissahan tietty näkyy rakkauskesämatto, jota meillä rakastetaan kovasti.

Kesääääääääääää <3!!!!!

4 kommenttia:

Madam B.C. kirjoitti...

Aaa, valastuin! Tuota pyyhettä pakastimeen-juttua voisi kokeilla koiralleni :) Olen yrittänyt kastella pyyhettä, olen kastellut koiraa, olen levitellyt kylmäkalleja sen nukkumapaikkaan...Pitääpä vielä tuota kokeilla, jos ois miellyttävämpi viilennys :)

blandad. kirjoitti...

Varmasti kaikki toimii ja auttaa, mut pakastimessa ollut pyyhe oli ainakin tehokas viilentäjä. Isommalla pyyhkelläkin parempi teho, lemmikin voi sitten kääräistä sen sisään... näin ainakin kissakirjassa neuvottiin sen lämpöhalvauksen suhteen :)

Mun kissat on myös oppineet, että tuuletin on ystävä :D

Sari Kotokunnaalta kirjoitti...

Nuo flipflopit ovat varmasti joku ennätys, kun noin kauan ovat kestäneet. :D

blandad. kirjoitti...

Jep, siinä on polyuretaanin (vai mitä se matsku onkaan) laatu ollut kohdillaan!