8.7.2010

One hot mama

Elän niin vaarallista ja jännittävää elämää tällä hetkellä, ettei blogia juuri ehdi päivittää.
No ei, mutta kiireistä kyllä. Viime aikoina jako on ollut aika selkeä:

a) ompelua
b) ulkoilua
c) baaristelua

a) ja c) ovat toisiinsa liittyviä tekijöitä, b) on välimuoto näiden kahden olotilan vuorotellessa. Kun viikon ompelee, viikonloppuna todellakin tekee mieli baariin. Ja muutenkin on hyvä poistua asunnosta haukkaamaan happea... ja nauttimaan ihanista ilmoista. 
Kuumuus asettaa omat haasteensa kotona työskentelylle, varsinkin kun sattuu asumaan ihanassa asunnossa, jossa on valtavat ikkunat ja johon paistaa aurinko puolipäivästä iltaan saakka.

Tänään kävin pitämässä taukoa ja kahvittelemassa Tokoinrannassa.

Tavaroiden sijoittelusta viis, minulla ja kaverillani oli mahtava kahvitteluhetki: termarikahvit juotiin Marimekon kupeista ja suut pyyhittiin saman firman servetteihin. Hienostelu piknikillä kannattaa, tulee hyvä mieli :) Lapsena muuten haaveilin sellaisesta oikeasta pikniksetistä, rottinkikorista, jonka sisälle on nahkanauhoin kiinnitettynä posliinilautaset yms. tykötarpeet.

Kiitos stressin, helteiden ja huonojen elintapojen, naama kukkii ja kärsin järkyttävästä aurinkoihottumasta! Näytän aivan hirveältä :D sekös vain naurattaa, niin paljon, että jaan ilon täällä blogissakin. Nams mikä ehtoinen EMÄNTÄ! Emännällä siinä kesän tähänastisesti ainoa alennusostos (oikeastaan ainoa ostos vähään aikaan) eli Monkin neuletakki, joka kustansi -75% :n jälkeen enää 7,50€. Hyvä ostos muuten, väritys kohdillaan, Thumbs up!

2 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

Hieno kolibrimekko! Ja alelöytö on loistava, itselläni on musta pitkä villatakki hakusessa. Aurinkorasva saa myös naaman kukkimaan ihan järkyttävällä tavalla. Huh hellettä tosiaan.

blandad. kirjoitti...

Jep, ostin tuon silloin kesäkuun vaihteessa normihinnalla, nythän ne sit oli jo alessa... Toi Monkin neuletakki on kyllä hyvä löytö, vaikka taas lajissaan "vaate, joka löytyy joka toiselta". Mutta se on pitkä ja rento ja nätti :)

Helteet on ihan jees, mutta myös aika tuskaa hetkittäin...