23.7.2010

Spinning around

Eilen oli vähän liian kivaa.

Aamulla painoin taas vähän lisää kankaita... tai oikeastaan suoraan vaatteeseen.

Sitten lähdin moikkaamaan Helsinkiin tulleita kavereita Lintsille. Seurueemme nuorin jäsen oli vasta 4kk vanha, ei ihan vielä parhaassa lintsi-iässä siis ja me muut ilmeisesti jo vähän väsähtäneitä, sen verran iisiä meininkiä :)

Fiilistelin tota Riikinkukkoa. Hieno.

En käynyt yhdessäkään laitteessa, ei huvittanut maksaa 6€ eikä oikein muutenkaan. Fiilistelin Karusellia, joka on aina yhtä ihana, tosin yläreunan naisfiguurihahmot on mun mielestä ehkä vähän epäilyttäviä... siinä on vissiin joku miespuolinen henkilö päässyt antaumuksella maalailemaan naikkosten kuvia :D mut miksi lasten karuselliin...

Muutoinhan nuo maalaukset on aika ihania, jotenkin ihanan naiveja. Ja karuselli käsitteenä, pidän.

Poikkesin kotimatkalla sattumalta Työväenasuntomuseossa Kirstinkujalla. Olen monesti kävellyt siitä ohi ja miettinyt, että pitäisi käydä tsekkaamassa millaisesta jutusta oli kyse. Yllätyin positiivisesti, paikka oli mielenkiintoinen ja opastettu - ja ilmainen.

Sieltä sitten kotiin, pieni välikuolema ja lopulta pääsinkin Koffariin ja blogipiknikille. Kuvia minulla ei sieltä ole, koska oli liian kivaa ja halusin keskittyä kuuntelemaan ihmisten juttuja. Totuus: en kehdannut kaivaa koiransyömää mini-Ixustani esiin niiden muiden hienojen järkkäreiden keskellä :D No juu, mutta oli oikeasti hauskaa tavata ihmisiä blogiensa takana, ihan mahtavia tyyppejä! Oli hauska ilta, iso kiitos <3!

Jottei nyt taas ihan liian kivaksi menisi elämä, niin tänään taas pienimuotoista vastustusta ilmassa. Pitäisi vielä jaksaa matkata porukoille, huomenna kaverin häät akselilla Tampere-Mouhijärvi. Vähän ketuttaa, koska lähden kemuihin vanhassa mekossa, mutta toisaalta onpahan kaikki yhteensopivat jutut valmiina jo omasta takaa. Vanhassa siksi, koska mahdollisesti ehkä leikkasin kolme mekkoa, joista yksikään ei tullut valmiiksi... joskus se vaan vastustaa...


Jotain hyvää tässä päivässä, sain yhden puolihameen valmiiksi! Tämä on tehty valkoisista housuista, jotka värjäsin ensin omin pikku kätösin ja sen jälkeen painoin tuota printtiä... kangas joustaa, takana pieni halkio. Jee, tästä tuli ihan kiva. Väritkin kohdillaan :)

Mutta palaan maisemiin taas ensi viikolla, viikonloppuja!

5 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

Oli tosi hauska nähdä, mainio ilta!

Toi hame on aivan täydellinen, pitääkin sitten tulla tsekkaamaan myynnit!

Laura kirjoitti...

Oli kyllä kiva nähdä kaikkia ja mieluiten mahdollisimman pian uudelleen! :))

lisäilin itteni sun lukijaks 8)

blandad. kirjoitti...

Nooruska: Niin oli ja hauska ilta kaiken kaikkiaan! :)
Jee, kannattaa tulla sitten syyskuussa, varmasti löytyy kaikenlaista mielenkiintoista, jossei meitsiltä niin ehkä sitten muilta tytöiltä.

Laura: Jee jee niin olikin! Toivottavasti sais taas porukan kasaan jossain vaiheessa :)

Mirre kirjoitti...

oooh, hameesta tuli tosi hieno :P

blandad. kirjoitti...

Oijjj kiitän :)