23.8.2010

The cat lady and the flower dress

Synttäribileistä kutakuinkin selvitty! Tiskivuori on selätetty ja paluu arkeen aika konkreettinen, kun tänään on ollut pakko hoitaa muutamia asioita pois alta. Kemut olivat onnistuneet ja jäi hyvä fiilis siitä, että kerrankin oli jotain muuta tarjottavaa kuin perus sipsi-dippi-linjaa. Väänsin mm. tomaatti-mozzarella salaattia, vihersalaattia, hummusta, lihapullia ja juustokakun. Tosin täytyy myöntää, että taas kerran olin juhlissa aivan poikki, mutta kyllä se siitä sitten lähti taas etenemään :D

Tämänvuotisesta synttärimekosta tuli  i-h-a-n-a. Ei niinkään mallillisesti, mutta kukkaoksennuskangas on täyttä rakkautta!

Malliltaan hyvin perus: kellohelma, hihaton, rinnassa muotolaskoksia. Vatsan päältä mekko olisi saanut olla vähän istuvampi, eli pitää lisätä muotolaskokset. Tuli aika kiire, ei tässä nyt ehtinyt kikkailemaan enempää.

Siinähän se roikkuu. Helma ei ole epäsymmetrinen vaikka siltä ehkä näyttää... eipä muuten ollenkaan hassumpi idea, pitänee kokeilla joskus... Mutta tuo kangas, rakastan! Matsku puuvillaa, Eurokankaan palalaarista, tuo pala maksoi 12,50€ ja vetoketjun kanssa mekon kokonaishinnaksi tuli 14,30€, ei paha! Baarista poistuttaessa joku tuntematon naishenkilö kävi kehumassa mekkoani "ihan killeriksi" :D. Vau! ( by the way, mä taas ehkä nukuin toi mekko päällä...)

Lahjoja! Victoria's secretin kangaskassi on valtava ja ihana. Irving toimii aina ja Satrapin kuvakertomus vaikuttaa hauskalta. Pitäis lukea ne Satrapin Persepolikset... Suklaat tuli syötyä mut peltirasia jäi :D

Lisää lahjoja! Rakkausmuumimuki, kahvia-teetä-oliiviöljyä-suklaata ja Ivanan pussukkalaukku!

Kaverini teki minulle taulun, jota oli vaikeaa kuvata päivänvalossa. Kehykset ovat kuitenkin mustat, kiiltävät ja paksut, lasin alla on kissakuva. On harmi ettei taulun dramaattisuus pääse tässä kuvassa yhtään esille. Aika huikea "aikuisuustaulu", mieltä lämmittää se että tämä on itsetehty ja taustapahvissa vielä omistuskirjoitus. Speechless.

3 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

Onneksi olkoon! Synttärikemut on ihania, oispa kiva jos ois syntyny kesällä eikä talvella ois ehkä kevyemmät pirskeet ;-).

blandad. kirjoitti...

Ooooooooo kesän lapsi mä ooooon, aaaaaa villi luonteeni onnnnnn :D Joo mä kuulun siihen suuren porukkaan, joka juhlii synttäreitä elokuussa. Ilmeisesti ihmisillä on vähän tylsää joskus loka-marraskuussa, kun tuntuu että elokuussa syntyneitä on paljon. Toinen piikki on maaliskuussa... tsihihihhii xD

Madam B.C. kirjoitti...

Myöhästyneet onnisttelut! :) itsellänikin oli juuri synttäripostaus synttärimekkoineen ja synttärilahjoineen :) ihana tuo kissataulu ja puhumattakaan muista saamistasi lahjoista, sinulla on ihania ystäviä :)