4.8.2010

Granny loves her bags

Sisäinen laukkumummoni huusi tänään hiphiphurraata.


Emmaus -kirpputorilta kukallinen veska 1€. "Juu ja on siinä niin nätit nuo kukkasetkin ja kaikki. Ja olkahihnakin niin ei tartte kädessään aina roikottaa". Kudotun kankaan värit ovat luonnossa muutamaa astetta tasaisemmat, mutta näin illalla tarvittiin tässä kämpässä jo roimasti salamaa, että edes näin selkeisiin kuviin päästiin.

Kirppislaukkuja (laukkuja ylipäätään) minulla on jo nyt ihan liikaa, tiedän :) Olen pikku hiljaa yrittänyt valita niitä yksilöitä, joista joudun pakosta luopumaan... se on vain vaikeaa.

Vinkkinä muuten muille kirppislaukkujen ystäville: Emmauksella oli paljon hyvänoloisia yksilöitä erittäin halvoin hinnoin. Esimerkiksi hyvännäköinen musta salkkumainen olkalaukku kustansi muistaakseni siinä 2€.

Lopuksi kootut kirppisvinkit: Emmauksen vieressä Mäkelänkadulla on Löytöretki-kirppis, jossa kannattaa myös poiketa. Ja nyt elokuussa Kallioon, Kolmannelle linjalle avataan kokonaan uusi kirpputori. Jee jee can't wait!!!

3 kommenttia:

AnneVee kirjoitti...

Oon monta päivää miettiny, että mistä ihmeestä oon lukenu Kallioon avattavasta uudesta kirpparista, kunnes tajusin googlata ja sun blogi tuli ekana.:D Muistin siis lähes sanatarkasti tuon lauseen ja iskin sen googleen. Tiedätkö milloin se tarkalleen avautuu? Onks se itsepalvelukirppis? Hämeentien päätyyn vai just sinne toiseen?

blandad. kirjoitti...

Heh, jee mainonta pelaa siis :D Se uusi kirppis on jo auennut ja sijaitsee Hämeentien päässä, joku kolmas linja 3 tai jotain... nimeltään osuvasti Megakirppis :D Itse en oo siellä vielä käynytkään. Ja itsepalvelupaikalta se siis vaikuttaa, kun ständi kadulla mainostaa, että pöytäpaikkoja saa vuokrata.

AnneVee kirjoitti...

Hmm, ehkäpä meen huomenna korkkaamaan sen.:) (jos onnistun löytämään...)