19.8.2010

I'm taking all I have to take, this taking is gonna shape me

Pientä stressaantumista on taas ilmassa. Myös vanheneminen otti vähän koville, synttärit herättää väistämättä tietynlaisia kysymyksiä siitä, mihin suuntaan oma elämä on menossa... heh. Onneksi lauantaina on kemujen vuoro, on superhauskaa järkätä juhlia :) :) puhumattakaan siitä, kuinka paljon olen suunnittellut kemujen ruokalistaa :D

Oikeastaan olen tällä viikolla pääasiallisesti vain ommellut. Ja stressannut. Tässä on enää alle kuukausi aikaa ja niin monta juttua hoidettavana ennen sitä. Välillä tuntuu että pääni sisällä on huojuva korttitalo, jota yritän pitää kasassa... teen montaa asiaa yhtä aikaa ja samalla ajattelen jo uusia.

Olen ihan rakastunut saumuriini. Sen kanssa vaatteiden työstäminen on niin paljon helpompaa ja tuntuu, ettei se ole koskaan ennen tehnyt noin hyvää tikkiä!!! Huolsin saumurin Tikatassa, jota voin lämpimästi suositella.

Pari työn alla olevaa juttua. Sain viimeinkin puettua sanoiksi teeman/ideamaailman, jota olen koittanut työstää näiden vaatteiden suhteen, ja yritän sen jossain vaiheessa laittaa tännekin. Olin superväsynyt, stressissä ja juonut aivan liikaa kahvia, kun pakotin itseni kirjoittamaan sen ja yllättäen teinkin sen suoraan englanniksi. En tiedä mikä "logiikka" siinä oli, mutta enkuksi se oli paljon helpompaa.

Fiilis on siis ollut tässä viime päivinä hyvin vaihteleva, eilen oli suorastaan kurja päivä, joka vaikutti vielä tänäänkin. Löysin kuitenkin jotain piristävää vaatekaapista!


Hahhaah!!! Katsokaan sen äkäistä "ei saa herättää" ilmettä! Ninnillä on usein tapana nukkua noissa vaatekoreissa, joskus yritin kieltää sitä, kunnes tajusin että se on mahdottomuus.

Tänään kävin myös yhdessä pressitilaisuudessa, josta kirjoittelen lisää myöhemmin. Oli tosi kivaa, piristi kovasti. Sen jälkeen poikkesin Eurokankaassa ja ostin itselleni synttärilahjan:


Se on värikäs, suorastaan kirjava ja siinä on kukkia! Se näyttää niin minulta :) Ja kukaan ei varmaan arvaa mikä siitä tulee!!!!!!!!!!!

Loppuun biisi, joka muistuttaa eräistä jatkoista. Tulee hyvä mieli.3 kommenttia:

Ulla R kirjoitti...

Tosi kivalle näyttää tuo punainen liivi! Mua kanssa vähän stressaa. Oon ollut kipeenä ja esim. viime viikolla valmistuneiden vaatekappaleiden määrä oli pyöreä nolla :/ Nyt pitää sitten kiriä urakalla ettei tarvii tyhjän pöydän kanssa siellä seisoo..

Enne kirjoitti...

Hahaa, repesin tolle kissakuvalle! Ilme on todellakin juuri tuollainen "kuinka sinä julkeat herättää kauneusunilta??!"

blandad. kirjoitti...

Ulrika: kyllä se tästä... kirimistä tässä on itse kullakin... tsemppiä sinne!

Enne: Hahah, välillä tuntuu että kissat ajattelee että mä olen niitä varten ja kaikki tämä on niiden viihdyttämiseksi... :D