11.8.2010

Paloma & Lulu

Tällä hetkellä on taas sata hoidettavaa asiaa mielessä, joten yritän lähteä liikkeelle jostain päästä...

Pari valmista ReUse-vaatetta. (Kuvien taso ei päätä huimaa, mutta molemmat vaatteet ovat tällä hetkellä palautettuna, joten uudelleenkuvaaminen on ajankohtaista vähän tuonnempana. You'll get the picture.) Yritän tiputella näitä valmiita tänne aina kun vain kerkiän... oon tosi voittaja, jos ehdin tehdä kaikista edes tämäntyyppiset koostekuvat.Eli hameen lähtökohtana oli Sisleyn silkkimekko (mä niin toivon että se oli Sisleyn eikä Benettonin... no jomman kumman...). Muotoilin sitä sitten nuken päällä, sivulaskossysteemit onnistu ihan kauniisti, mutta ne ei nyt näy kuvassa. Topin alkuperä on tosiaan Sisleyn silkkikaftaani, josta sain muuten kolme erillistä toppia aikaiseksi! Värjäsin sen käsin (matsku tosi ohutta, pelkäsin jos se ei kestä konevärjäystä). Vuori charmeusee. Toi on pitkähkö ja väljälinjainen malliltaan, näyttää nuken päällä säkiltä, koska mitoiltaan vastaa L-kokoa. Olan yksityiskohdat tuli siitä samasta mekosta, mistä hame.
Siitä silkkikaftaanista olevat topit on kokoa S, M, ja L, kaikki on tosin eri mallisia, koska matskut ei vaan olis riittäny kolmeen samanlaiseen.

Yleisesti ottaen näiden vaatteiden tyylistä: nämä kaks edustaa sitä astetta fiinimpää puolta. Osa vaatteista on kuitenkin aika streettiä, kun on paljon denimiä, printtejä, trikoota jne. Ja osa on sitten vähän siltä väliltä.

Päätin ehkä puoli tuntia sitten, että nimeän kaikki vaatekappaleet. Tästä tulee hauskaa, olen todella huono keksimään mitään nimiä... :D

P.S. ReUse-tunnisteen alta pitäis löytyä muuta aiheeseen liittyvää lätinää, mikäli joku ei oo hommasta kärryillä ja janoaa lisää tietoa. Nyt laiskottaa niin paljon, etten jaksa linkittää aiempia juttuja.

6 kommenttia:

Tea kirjoitti...

toi hame on upee!

Pixie kirjoitti...

Vaude! mä kyllä ehdottomasti ostaisin ton hameen :D Muutenkin mua kiinnostaa älyttömästi nämä ReUse-jutut, mahtavaa päästä kurkkaan vähän kulissien taakse.

blandad. kirjoitti...

Tea: oi kiitos :)

Pixie: No kiva, jos kiinnostaa, hetkittäin tuntuu tyhmältä lässyttää samasta aiheesta _koko_ ajan. Mut kaikenlaista lisäjuttua on vielä tulossa, stay tuned :)

Madam B.C. kirjoitti...

MAHTAVA tuo hame, isolla M:llä!! :) innolla odotan mitä muuta siellä luodaan projektin varrella :)

Peps kirjoitti...

Hyvä idea toi vaatteiden nimeäminen! Must kaikille asioille on muutenki kiva keksii nimiä aina kynistä alkaen.

blandad. kirjoitti...

Madam B.C. : no niin, tuli vähän paineita :D kaikki ei taida olla niin mahtavia...

Peps: Joo yleensä mallistojen vaatekappaleet nimetään, helpottaa niiden käsittelyä "paperilla". En vaan aina ole jaksanut sitä harrastaa, koska nimien keksiminen on niin vaikeaa. Mun työharjottelupaikassa piti aina keksiä nimi sille vaatteelle, jonka piirsi, ja välillä tuli kyllä sellasia köpöjä ettei väliä...