8.8.2010

Since 1909

Perjantaina juhlittiin mummon 101-vuotissynttäreitä.


Perinteinen synttärikakku.


Juhlien nuorin ja pienin vieras - tosin myös kaikista innokkain.


Päivä oli aurinkoinen ja kuuma. Kemut pidettiin suosiolla pihalla.

Tietysti katettiin kaikki ihanat vanhat astiat.


Mummolassa on aina paljon kukkia. Ihania kukkia.Tänä vuonna olen nähnyt poikkeuksellisen paljon perhosia. Mummolaan vievällä hiekkatiellä niitä oli kymmenittäin. Kuvan neitoperho oli tosin jo kuollut, mutta niin kaunis.

Mummolaan sopiva pyyheliina :)

Olin liikkeelllä ihan vain päiväseltään, aamulla junaan ja illalla takaisin Helsinkiin. Oli mukava päivä, tosin aika väsyttävä kaikin puolin. Eilen olikin vuorossa kaverin muutto. Hiki virtasi muuttolaatikoita kannellessa, mutta pieni rehkiminen tekee välillä hyvää.

Harvassa ovat ne lauantai-illat tänä kesänä olleet, jolloin suosiolla jää kotiin. Eilen väsytti ihan hulluna, joten vietin ihanan koti-illan ja tänään jaksoin jopa nousta Valtterin kirpparille. En olekaan käynyt siellä koko kesänä... öh... ja syystä jotta yleensä sunnuntaisin on hieman "väsyttänyt" tai sitten en ole ollut paikkakunnalla. Mitään ei tosin tarttunut mukaan, lähinnä fiilistelymielessä liikkeellä siis.

Mutta nyt ulos, tänne kämppään paahtuu :)

3 kommenttia:

Pilvi kirjoitti...

Ihania tunnelmia <3 Harmi ettei minulla ole moista sukua maalla :(

Enne kirjoitti...

101v. Komia ikä! :)

blandad. kirjoitti...

SuPi: Oli kyllä aika ihanaa, omalla tavallaan.

Enne: Joo-o, onhan se komia. Mummon veli eli 94-vuotiaaksi, eli pitkäikäiset geenit sieltä puolen. En silti tiedä jaksaisinko ketkutella satavuotiaaksi asti...