3.8.2010

Twinkle, twinkle not-so-little star

Tänä kesänä ei ole juuri huvittanut käyttää koruja. Olen mielestäni "koruihminen", mutta näköjään korujen käyttökin on kausiluontoista. Mutta tähtikorviksista sen sijaan olen haaveillut jo pidemmän aikaa.
Nämä ovat lähes täydelliset. Kauniit. Tarpeeksi isot ja näyttävät, mutta kulkevat silti suhteellisen iisisti mukana - jos eivät paina liikaa. Nämä yksilöt bongasin Asokselta, hinta 6£.

Tähdissä on vain sitä jotain.

4 kommenttia:

Kaisu kirjoitti...

O-ou, liian hienot!! Oi miksi oi miksi on pääni tilalla krääsäimuri :D Oon siis katkeroitunut hienoimpien rihkamakorujeni hiljattaisista romuttumisista, naps vaan sanoo korvisten koukut jne. Ja silti haluan niitä lisää.

blandad. kirjoitti...

No höh! Voisko niitä silti koittaa korjata? Mä en itse raaski käyttää hienoimpia rihkamakoruja kuin erityistilanteissa, juuri syystä että ne kestäisivät mahdollisimman pitkään hyvinä.

Kaisu kirjoitti...

Osaisin jopa korjata mutta en tunne ketään keneltä lainata sellaista metallijuotinta. Se on mun ostoslistalla mutta ei korkealla sijoituksella. Laitan kuitenkin aina kaikki rikkoutuneet säästöön niin että voin askarrella niistä jotain muuta.

blandad. kirjoitti...

Iskällä on sellainen joku juotin ja annoin hänelle jo viime syksynä yhden ihanan sormuksen korjattavaksi... sille tielle jäi :D Voisin joskus kysellä, että mites se itse tehdäänkään :D