28.9.2010

Ajatukseni kaukana


"Villiviini seinässä on metrin korkeampi
Olen ollut pitkään poissa kotoa,
enkä löydä keittiöstä katkaisijaa. --
Olen ollut eilen poissa kotoa,
enkä tahdo osallistua keskusteluun."
Ultra Bra: Villiviini

(Huikea kärpässienirykelmä löytyi lapsuudenkodin pihalta.)

Kävi sitten tosiaan niin, että lähdin viime viikon tiistaina maaseudun rauhaan. Isäni tuli kurssille pk-seudulle ja sain autokyydin kotiovelta porukoille, joka tuntui melkein luksukselta ainaisen junailun sijasta. Tarkoitus oli bloggailla ahkerasti, sillä tietokone oli matkassa mukana, mutta en sitten kuitenkaan vaivautunut ottamaan sitä edes ulos laukustaan. Oli mahtavaa olla tekemättä mitään sen ihmeellisempää. Kyläilin kavereilla, kävin kirppareilla, saunoin, söin ja nukuin. Pidin täydellistä lomaa netistä ja annoin ajatuksille tilaa. Ja parantelin flunssaa, joka on vihdoin ohi. Kerrassaan rentouttava reissu siis.


Kissat olivat tietty mukana ja yllätin Saimin pahanteosta kerran jos toisenkin. Muija siinä vetää viherkasvia naamariin, vaikka verholaudoille kiipeily on totaalisen kiellettyä. Tuon kasvin syöminen on sen sijaan sallittua, mutta äitini on nostanut sen amppeliin syystä: kissat söivät kasvin aiemmin jo lähes kokonaan eikä se saa rauhassa kasvaa... ei näköjään edes katonrajassa.

Mäyräkoirakaveri näyttää kurjaa naamaa, koska koiratarhassa ulkoilu on ihan tyhmää... varsinkin jos vaihtoehtona on lämpimät sisätilat ja kissojen jahtaaminen, sylissä makoilu  ja maharapsu. Oli ihanaa herätä sunnuntaiaamuna siihen, että nakkikoira puree nenästä ja antaa sata kuolaista pusua <3.

Kirppiksiltä löytyi taas vaikka mitä:

Olen kytännyt kyseistä namipurkkia jo pitkään ja näitä on usein tarjolla, mutta hinta-laatusuhde ei ole aiemmin kohdannut. Maksoin tästä 1,5€ ja kunto on hyvä. Varmaan aika monella on samanlainen? Näitä näkyy useasti, ilmeisesti nämä ovat olleet joskus tosi suosittuja.

Minipurkki oli vain 0,50€. Peltipurkkihommat vois kyllä kohta lopettaa...

Pienet tarjottimet 0,50€/kpl.

Harmaa canvaslaukku 3€. Tämä oli jotenkin tosi kiva, tykkään väristä, mallista ja matskusta. Alunperin KappAhlin tuotantoa. There is never enough bags!!!

Lisää löytöjä myöhemmin... koska unohdin kuvata loput :D

Noin yleisesti ottaen, tekipä taas hyvää olla blogistoliitosta vähän aikaa muualla. Intoa löytyy taas hieman eri tavalla tähänkin touhuun :) ... kaikenlaista kivaa esiteltävää on varastossa. Nyt yritän kahlata läpi teidän kaikkien muiden blogipäivityksiä...

p.s. Sisäpihalta löytyy kyllä aika mahtava villiviiniseinämä.... se leikattiin pari vuotta sitten kokonaan ja on taas kasvanut mukavasti takaisin...

4 kommenttia:

Pilvi kirjoitti...

Villiviini on ihana kappale <3 Syksyisä, kuten monet UB:n biiseistä. Kalpeat kasvot on toinen suosikkini.

W kirjoitti...

Aijai, vähänkö naurattaa toi viherkasvi kun lehdissä on tollaisia tutunnäköisiä hampaiden jälkiä... :'D

Yleensä en hirveesti peltipurkeista diggaile, mut toi mustapohjainen on aivan järjettömän hieno! <3

blandad. kirjoitti...

Supi: Jeba, mietin samaa, UB kuulostaa monesti syksyltä. Kalpeat kasvot on myös hyvä. Mulla on vanha UB-fanitustausta, joten kun kerran tapasin Vuokon muissa yhteyksissä, jäädyin ehkä vähän vanhasta muistista :D

W: Viherkasveja kohtaan käytetään yleensä metodia "mä ihan vain vähän maistan"... :D
Mä taas voisin jo lopettaa peltipurkeista tykkäämisen...

Nea kirjoitti...

Nuo tarjottimet on aivan ihanat! Wau! Voi kun tulis joskus itellekin vastaan tuollaisia löytöjä. :)