10.9.2010

I feel sad, please give me bags

Ihan hirveä olo. Flunssa senkuin yltyy ja fiilikset on aika surkeat. Tekisi mieli vain maata pötköttää sängyssä, korkeintaan vähän lukea kirjaa. Minkäs teet, ei tässä nyt kerkee sairastaa. Kyynel. Eilen kaivoin esille vedenkeittimen, ensimmäistä kertaa ikinä tässä asunnossa, jossa olen kuitenkin viihtynyt jo reilut neljä vuotta. Sen siitä saa, kun naureskeli kesällä teefiilistelijöille, nyt kipeä kurkku huutaa lämmintä juotavaa jatkuvalla syötöllä.

Lohdutin itseäni hieman fiilistelemällä ihania laukkuja. Nam. (Ei mietitä sitä, että näihin ihaniin laukkuihin ei ole ehkä koskaanikinä varaa.)

Kuulun "Mulberryn Alexa"-jengiin siinä suhteessa, että kyllä kiitos kelpaisi minullekkin. Ruskeana. Näyttää käytännölliseltä ja klassiselta bagaasilta, joka varmasti paranee vanhetessaan. En kylläkään yhdistäisi tätä trenssiin, valkoiseen kauluspaitaan ja tummiin farkkuihin, liian tylsää.
Thomas Wylden laukussa on kohdallaan 1.) ihana väri 2.) hyvä malli. Niittejä ei ole onneksi liikaa. Kyllä kelpaisi roikotella mukana.

See by Chloén laukussa on kaunis punainen väri ja hyvä muoto. Vaikuttaa kätevältä mallilta.

Toisaalta Marc by Marc Jacobsin Hillier bag olisi myös ihana punainen muotovalio. Lisäksi tuollainen malli on käytännössä hyväksi havaittu ja pidän siitä, että sitä voi roikottaa kädessä tai olalla.


Antik Batikin laukkua kelpaisi esitellä kekkereillä. Ketjukoristelu on aika mahtava.

Hassua kyllä, fiilistellessäni laukkujen kuvia (kuin typerältä se kuulostaakaan), mietin aina myös käytettävyyttä. Ajatustyöni menee välillä niin pitkälle, että mietin miltä tuntuisi käyttää kyseistä laukkua, miten tavarani sinne mahtuisivat ja miltä se näyttäisi kädessäni tai kainalossani. Tekeekö joku muu samaa? Kai tää on ihan normaalia?

5 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

Koeta parantua pikaisesti, tää on niin pirun tylsää.

Alexa on aikasta kaunis, mulle kelpais samantyylinen nahkalaukku ilman hienoa merkkiä ;-).

blandad. kirjoitti...

Joo mä yritän douppaa itteeni lääkkeillä, vaikka periaatteessa paras keino olis vain sairastaa flunssa pois.

Mä en oo myöskään niin merkkien perään, kaunis muoto riittää. Ja en ihan heti keksi millanen elämäntilanne ois, jos raaskis laittaa tonnin laukkuun... jos samanlaisen sais esmes satkulla tai parilla.

Laura Romo kirjoitti...

Samassa jengissä ollaan, I <3 Alexa! Ja juuri tuossa samassa ruskeassa sävyssä. Onhan se kyllä hillittömän kallis, mutta tällä viikolla mies vähän vihjaili, että joskopa se pukki tänä jouluna toisi... Mies on siis samaan aikaan sekä hullu, että ihana, siis hullun ihana kun ajattelee, että tuolla budjetilla ostetaan normisti ehkä kolmen kuukauden ruoat... Mutta saa nyt nähdä kuitenkin.

Toisaalta, tuollainen laukku on kyllä ikuinen ja estäisi tehokkaasti ostamasta muita halvempia ja turhempia laukkuja. Niin nimittäin kävi, kun häämatkalla kamalan puntaroinnin jälkeen iskin rahat tiskiin Marc by Marc Jacobsin laukkua varten. Enpä ole sen jälkeen ostanut yhden yhtä mustaa arkikäsilaukkua. Ja se on hyvä niin.

blandad. kirjoitti...

No mikäs siinä, jos mies haluaa vaimolleen ostaan, niin go for it! :D Ja jos sais jostain vaikka vähän alennusta, tonnista jo -10-20% prosenttiakin on jo paljon.

Varmasti Alexa on kestävä laukku ja hyvä sijoitus. Mietin omalla kohdallani pientä kyllästymisen ongelmaa: vaikka laukku onkin ihana, huomaan tämän tästä haikailevani uusien perään. Olen onnellinen jo olemassa olevasta kokoelmastani, mutta silti haluan lisää. Enkä oikein raaski luopua vanhoistakaan.

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei, nyt aloin palavasti himoita tuota Marc by Marc Jakobsin Hillier bagia, tosin mustana.

Yksinkertainen on usein valtavan kaunista.