14.9.2010

Uudelleenlämmittelyä

Kärsin syksyisin hillitöntä laukkukuumetta. En tiedä, laukkuja on nurkat täynnä, mutta varsinkin syksyisin saan pakkomielteen uudesta laukusta. Sairasta. Viime viikonloppuna mietin flunssahoureissani yhtä ruskeaa laukkua, jonka hankkimista olen harkinnut parin viikon ajan.

Eilen muistin vanhan suosikkilaukkuni ja ajattelin kaivaa sen esiin, josko vaikka se hetkellisesti helpottaisi. Muistelisin, että laukku on vuodelta 2006. Joka tapauksessa se on Lindexiltä ja kustansi suunnilleen 35€. Rakastin sitä palavasti ja harkitsin sen ostoa ties kuinka ja pitkään. Onnea kesti kauan, kunnes vähän tyhmänä jossain vaiheessa tajusin, että laukku on aika täsmällinen kopio Marc Jacobsin "Stam" laukusta.

Laukku on ollut varastoituna jo reilun vuoden, koska käytin sitä aikanaan kyllästymiseen saakka. Syksyllä 2010 helmiäishohto ei tunnu järin ajankohtaiselta ja tikkaukset ovat kuluneet ahkerassa käytössä... mutta katsotaan. Ainakin laukku vetää paljon tavaraa ja malli on kiva (Thanks to Marc...).

Vanhoja kamppeita tonkiessa löysin myös samettijakun vuodelta 2005. Löysin sen alennuksesta Rovaniemen Hennesiltä (12€?) ja pidin sitä ahkerasti sen syksyn ja seuraavan kevään. Sitten takki vaikutti järjettömän vanhanaikaiselta ja tyhmältä, joten se jäi. Kesällä 2009 yritin myydä takkia kirpputorilla hintaan 3,50€, mutta ei mennyt kaupaksi. Kiskaisin sen päälle ajatuksella "sametti on taas ajankohtaista". Yllättävää kyllä, takki tuntui ihan hyvältä. Ainakin se on lämmin.
Tummanruskea sametti sopii tuon kellohameen väriin ja lyhyt yläosa tasapainottaa leveää helmaa. Erityisesti värisävyjen yhdistelmä miellytti, joten yritän "lämmitellä" vanhaa suosikkia uudelleen. Sain takista hyvät kotiopettajatar-vibat kävellessäni Kallion kaduilla.. nyt vaate tuntuu vanhanaikaiselta hyvällä tavalla.

(Täytyy kyllä sanoa, että päällä takki tuntui paremmalta kuin miltä se näyttää kuvassa :D  No mut hei fiilishän on tärkein... note to self: tässä blogissa ei edelleenkään ryhdytä esittelemään päivittäisiä asukuvia. On parempi elää illuusiossa, kuin kohdata realismi.)

Ei kommentteja: