4.9.2010

What's the attitude

Tämän viikon teema: asiat järjestyy, jos niin vain haluaa. Kaiken tän kaoottisuuden keskellä sitä vaan jaksaa vääntää eteenpäin ja vaikka hetkittäin tuntuu, että tuleeko tästä mitään, on lopputulos silti parempi mitä osasi edes odottaa! Hoen itselleni "Nyt muija tsemppaat! "

Eilen kuvasin osaa valmistuneista ReUse-vaatteista. Ajattelin, että homma pidetään nopeana ja iisinä kun vastaan itse kaikesta, mutta lopulta kuvaushässäkässä menikin seitsemän tuntia. Mun malli oli kaunis, ihana ja paras, en voi hehkuttaa liikaa! Kuvia laitan tänne sitten kun olen ensin antanut fotarin laulaa. Note to self: on se silti ihan kiva, että on eri tekijät eri asioille. Jos itse hoitaa tukan ja meikit ja siihen vielä kuvaa ja yrittää järkätä kaiken itse, on siinä aika iso pala kakkua kerralla.

Eilinen heräteostos Hennesiltä. Kangaskasseja mulla on tsiljoonan verran, mutta en voinut vastustaa tympeännäköisen daamin ja pantterin yhdistelmää. Kassi kustansi 2,95€ ja 30% tuotoista menee Unisefille.

Pantteridaami on samaa jengiä, kuin nuo H&M homen tyynyliinan daamit - Cassandra Rhodinin käsialaa. 

Koko viikon olen yrittänyt luopua tuosta korituolista, se on rikki istuinosasta ja pitäis varmaankin heittää roskiin. En vain raaski. Dyykkasin sen pari vuotta sitten Krunikasta jätelavalta, se oli vähän rikki jo silloin, mutta se on vain jotenkin niin ihana. Jos joku tarvii/haluaa vähän rikkinäisen, mutta silti suhteellisen käyttökelpoisen (siinä voi istua, kestäävää vähän painavampaakin henkilöä) korituolin vaikka partsille, niin saa tulla hakemaan. Näppärämpi kaveri ehkä jopa osaisi korjata tuon.

Postiluukusta paukahti eilen tuo Monki magazine. Olin joskus tilannut sen nettisivujen kautta, varmaankin hurmioituneena ajatuksesta, että saan sen ilmaiseksi :D. Graafinen ilme on hauskan hassutteleva. Kyllä ne ruotsalaiset taas osaa tämän markkinoinnin taidon, tehdään hyvältä näyttävä lehti, jossa mainostetaan omia tuotteita siten, että ne näyttävät hauskoilta. Pyydetään bloggareita esittelemään tuotteita. Väliin laitetaan muotikuvitusta. Ja kanteen VIININPUNAINEN PILOTTITAKKI. ( :D mä en kestä, tuleeks noi pilotit oikeesti taas! Ehkä pitäis kaivaa jostain se oma ysäripilotti... ) Lehtiä saa ilmeisesti Monkin liikkeistä? Ainakin Supi oli löytänyt omansa sitä kautta.Ihania Lina Ekstrandin kuvituksia Monki-lehdessä.

2 kommenttia:

Peps kirjoitti...

Mä näin eilen pojan, jolla oli viininpunanen pilotti! Oon aika varma, että se oli hipsteri, koska se oli sellanen "nätti poika", jolla oli kekkoslasit, kapeet farkut jne. Et tuskin ainakaan oli mikään natsiskini.

blandad. kirjoitti...

Pilotit are back. Kyl ne hipstamaticit tietää!