5.10.2010

Few good things

Garderoobin päivityksiä viime ajoilta. Olen pistänyt elämän risaiseksi.

Leopardibaskeri H&M 9,90€

Kyllä kannatti sijoittaa, tuntuu omalta. Ja BHD:n pelastus.

Laukku, jonka ostoa mietin 3 viikkoa. (ja ihan vain siksi, että omistan entuudestaan jo niin paljon laukkuja. Laukkuostokset eivät ole tarvehankintoja.)

Tästä ei laukku paljoa enää parane - paitsi jos olisi oikeaa nahkaa. Malli ja väri ovat täydelliset, Hakalaukusta 29,90€.


Lähdin ostamaan mustia kenkiä ja tulin kotiin näiden kanssa.

Konjakinväriset nahkasaapikkaat luistinnauhoituksella Zara 69,90€. Ei haittaa, vaikka ovat kokoa isot.  Sopivat laukun kanssa yhteen. Olin pyörinyt eri kenkäkaupoissa ja harkitsin jo ostavani vain jotkut mahdollisimman halvat rutkut, koska sopivia ei tuntunut löytyvän mistään. Zaran kenkävalikoima miellytti ja nämä tuntuivat heti hyviltä, vaikka eivät mustat olleetkaan.

Kumma kyllä, kengät ja laukku tuntuvat sopivan kaiken kanssa, siis kaiken sen mitä minulla sattuu olemaan vaatekaapissa. Näyttävät ja tuntuvat yllättävän raikkailta, vaikka malleiltaan molemmat ovat hyvinkin perinteiset. Aluksi podin pientä katumusta tuhlaamisesta, mutta se hävisi hyvin pian, kun tajusin miten monikäyttöisiä nämä ovat. Lisäksi näissä tulee hivenen aikuinen fiilis. Hyvällä tavalla.

Mutta niihin päiviin, kun ei aikuisuusfiilikset huvita, on hyvä tukeutua jenkkituliaiseen:
putkikassi American Apparelista.

Appiksen kassi saa myös osakseen sydämiä, koska sekin sopii niin moneen juttuun.

Ei kommentteja: