28.10.2010

I do, I do!

Okei, myönnettäköön että olen katsonut viime aikoina vähän liikaa Frendejä, mutta muistattehan jakson, jossa Monica saa Rossilta tehtäväkseen hakea Emilyn hääpuvun?  Monica ja Phoebe menevät hääpukuliikkeeseen ja Monica päätyy sovittamaan Emilyn pukua... Vielä kotonakin Monica hengailee Emilyn hääpuvussa, kunnes Phoebe tulee yllättäen kylään - pukeutuneena hääpukuun. Samassa jaksossa Rachel säikäyttää tapailemansa miehen epätoivoisella kosinnallaan ja Rachelia piristääkseen kaikki kolme naista istuvat lopulta sohvalla hääpuvut päällä.

Pointtini tässä on, että uskon että vastaavanlainen hääpukuun pukeutuminen arjen harmaudessa saattaisi olla hauska juttu. Aikuisten naisten pukuleikki. Mietin millaisen hääpuvun haluaisin, jos olisin menossa nyt naimisiin! En todellakaan ole menossa naimisiin, enkä edes seurustele, mutta ihanan, spesiaalin unelmahääpuvun ajatteleminen saa tylsät ajatukset hetkeksi muualle.

Okei, eli jos menisin nyt naimisiin ja hääpuvun suhteen vain taivas olisi rajana, haluaisin Vera Wangin puvun:

Vera Wangin Emmeline-puvussa on muhkea helma, tylliä, silkkiorganzaa, korsettitoppimainen yläosa ja musta rusettivyö. Puku on ihanan kevyt, romanttinen, mutta sopivasti moderni. Ja musta rusettivyö olisi dramaattinen lisä.

Toinen ihana puku voisi olla puuterinsävyinen Diedre. Helman riekalemainen kerroksellisuus on ihanaa, muttei liian "lällyä". Tässäkin puvussa on romanttinen, mutta moderni vivahde.

No, jos kuitenkin olisin menossa naimisiin, haluaisin varmaankin suunnitella pukuni itse. On mahdotonta sanoa, mitä siinä tilanteessa oikeasti haluaisi ja toisaalta tuntuu todella lohduttavalta, että tämä asia ei ole elämässäni mitenkään ajankohtainen. Mutta jos joku haluaa tilata minulta suunnittelemani hääpuvun, siihen olen kyllä valmis, vaikka heti!

http://www.verawang.com/ (kuvat)

9 kommenttia:

Sofia kirjoitti...

Ihania! Etenkin ensimmäinen.

Silmääni miellyttävät myös Sarah Sevenin puvut (http://www.etsy.com/shop/sarahseven. En tosin ikinä olisi valmis maksamaan häämekosta tuollaisia summia, jos käyttäisin sitä vain kerran.

blandad. kirjoitti...

Oi, Sarah Sevenin puvut näyttävät myös ihanalle. Itseäni ei haittaa puvun ainutkertaisuus, vaikka toki olisi kiva jos pukua voisi käyttää häiden jälkeenkin. Kauniin puvun voisi laittaa esille tai vaikkapa vain säilöä niinkuin äitini on tehnyt...

Peps kirjoitti...

Mä oon jo vuosia harkinnu ostavani UFFilta hääpuvun itelleni. Jos säki hankit, niin voitais sitte vaikka hengailla yhessä meillä tai teillä ne päällä ja fiilistellä.

blandad. kirjoitti...

It's a plan! Sitä paitsi nyt on Uffilla euron päivät!

Enne kirjoitti...

Menin kaksi vuotta sitten naimisiin tummanpunaisessa, fiftari-henkisessä mekossa jonka teetätin ompelijalla juurikin myöhempääkin käyttöä ajatellen. Harmi vaan että olkaimettoman korsettihenkisen yläosan luitukset ratkeilivat saumoistaan (!) jo hää-iltana, enkä ole vieläkään saanut aikaiseksi viedä mekkoa korjattavaksi...

blandad. kirjoitti...

Fiftarihenkisyys kuulostaa kivalta, mutta saumojen ratkeilu ei! Yleensä se korjaaminen tulee ajankohtaiseksi sitten, kun on seuraavat kemut tiedossa.

Vimps kirjoitti...

Peps, mun ystäväni meni naimisiin ranskalaismiehensä kanssa juuri UFFilta löytämässään vanhassa hääpuvussa! Hääjuhlat olivat vain muutamalle hengelle, eli olen ainoastaan nähnyt kuvia puvusta, mutta päheeltä näytti!

Pitäisikö polkaista pimenevän vuodenajan kunniaksi hääpukubileet pystyyn? Sit sais kaikki pukeutua hääpukuun... ei oo mullakaan meinaan ajankohtaista, mutta bileitten mielessä voisi kiinnostaakin. Siis tytöille vain (paitsi jos pojat haluavat pukeutua valkoisiin hääunelmiin, niin sitten mukaan vaan). Kuka lähtee messiin?!

blandad. kirjoitti...

Vimps, hääpukubileet ois mahtavat! Harmi kun Uffilta oli hääpuvut jo ehditty myydä loppuun. Joskus siellä on oikeesti ihan törkeän hienoja vanhoja pukuja, niin hienoja että tekis mieli ostaa "varastoon". Jos ei häitä tuliskaan, niin vaikka koristeeks tai bileitä varten.

Laura kirjoitti...

Hienoja noi puvut, Diedre on erityisesti minun mieleen. Vitsit, toi hääpukubile-idea on huippu :D Frendit on niin paras sarja ja tuo jakso on ihan loistava. Ihmisten pitäis enemmän tehä kaikkea tuollasta. Lähtis vielä sitte jatkoille kaupungille niissä puvuissa. Ois siinä ihmettelemistä muilla juhlijoilla. :D