5.10.2010

In search of love in those days

Parempi myöhään, kuin ei milloinkaan: ReUse mallistoni tuotekuvia, mallina Peps.
Näissä kuvissa on vain osa mallistosta, ja osa niistä vaatteista, jotka sattuivat kuvauspäivänä olemaan valmiina. Muutenkin koko homma meni vähän säätämiseksi, mutta olen silti tyytyväinen lopputulokseen, koska se olisi voinut olla huonompikin. Ei ehkä kannata yrittää hoitaa itse meikkausta, kampausta, stailausta ja kuvausta, mieluiten kaikkia yhtä aikaa... Peps oli huippuhyvä malli, sopi täydellisesti tyyliin ja muutenkin kesti urhoollisesti kylmän ja kolean ilman sekä naapurimiehen kommentoinnit (kuvasimme takapihallani).

... ja loppuun mainospala: osa vaatteista on vielä myymättä :D kaikki ovat yksittäiskappaleita ja hajakokoja, mutta jos joku nyt jostain kiinnostui, voi tiedustella lisää sähköpostitse.

15 kommenttia:

Peps kirjoitti...

Haha, sä osasit kyllä tehä näistä paljon hienomman esillepanon, mä vaan läiskin miten sattuu! Mut mun tehtävähän onki vaan olla hiljaa ja näyttää hyvältä B)

blandad. kirjoitti...

Yritin vähän miettiä että mitkä sopis yhteen... :) ja tietty aina pitää pyrkiä näyttään hienommalta kuin on. (pätee muuten myös pukeutumiseen...)

Kartysa kirjoitti...

näähän on ihan valtavan ihania, uskoisin että toooosi moni olis halukas ostaan tämmösiä kuteita!

marssi nyt hyvä ihminen johonki ivana helsinkiin ja laita myyntiin nää :<

blandad. kirjoitti...

kärty: kiitos :) Kyllä näistä siellä myyntitapahtumassa tykättiin, ongelmana vain se, että aina ei koot mätsänny ostohalukkuuteen. Mut en kyllä muutenkaan oo mikään myyntitykki, perus suunnittelijan ongelma, ku ei osaa myydä omia duuneja.

Ei ne kyllä taitais ivanalla olla erityisen halukkaita myymään näitä :D

Molly kirjoitti...

Erityisen ihana tuo pusakkamainen farkkujakku!

Jenni kirjoitti...

Tyylikkäitä vaatteita. Onneksi olkoon! :)

Ulla R kirjoitti...

Tykkään stailauksestasi tosi paljon, etenkin meikistä! ja kiva kun on sekä juhlavampaa, että arkisempaa sekaisin :) Itsekin huomasin tuon, että vaatteen ja potentiaalisen asiakkaan koot ei aina mätsänny :/

blandad. kirjoitti...

Molly: Kiitos, mä tykkäsin siitä kans ite, sitä oli tosi kiva tehdä :)

Jenni: oijj, kiitos :)

Ulrika: Kiitos :) Meikki oli yllättävän onnistunut, (varsinkin kun ajattelee, että en oo mielestäni ees erityinen meikkaaja?). Toimii noissa kuvissa, tosin malli oli myös kasvonpiirteiltään helppo meikattava.

Salka kirjoitti...

Kuvat, vaatteet ja stailaus ovat upeita, samoin Peps :)! Ootko ajatellut, että tekisit myymättä jääneistä jutuista jonkun koostepostauksen blogiin, niin näkisi, mitä kaikkea on vielä mahdollisuus hankkia omaksi? ( tosin, jos mä olisin samassa tilanteessa, en varmaan jaksaisi mitään sellaista postausta tehdä, kun huuto.nettiinkin kamojen laittaminen tuntuu niin ylivoimaiselta :T )

blandad. kirjoitti...

Salka: Kiitos! Oon miettinyt joo... se on tosin vielä mietintäasteella. Toisaalta ärsyttää kaupitella omia juttuja ihmisille, toisaalta olisi kiva päästä ainakin osasta eroon. Mut katellaan mitä tapahtuu...

hevosburger kirjoitti...

WAU!

Kaupittele ihmeessä, vaikka ymmärränkin kyllä että sua itseäsi se voi ärsyttää.
Mä luulen että moni muukin kuin minä haluaisi aivan innoissaan ja onnessaan tietää, mitä kaikkea sulla on jäljellä ja minkä kokoisina.

Hehee, Peps näyttää aika erilaiselta kuin Puntalan lavalla.
Kaunis nainen toki aina, mutta siis ah, mikä kohtalotar näissä kuvissa.

Romulus kirjoitti...

Kaupittele ihmeessä!! Vähän mittoja esiin ja silleen. Noi farkkujutut on ihan sikamakeita, oon käynyt niitä jo monta kertaa katselemassa ihan lumoutuneena ;)

blandad. kirjoitti...

Roskilda: Pepsi osaa eläytyä tilanteen ja tyylin mukaan, huippumalliainesta siis :)

Romulus: Oiijjj :) "Lumoutuneena", ihana kommentti.

Vaatteita tulee myyntiin, siitä lisää myöhemmin.

nooruska kirjoitti...

Toi mallisto on niin hieno ja kuvat upeita, sietää olla ylpeä pitkään!

Liivimekko, joka tais olla myös kilpailuvaate (?) on niin upea! Meillä on vaan Pepsin kanssa pari kokoa eroa ;-).

blandad. kirjoitti...

Nooruska: Voi kiitos! Mulla on aina joku valtava itsekritiikki päällä oman tekemisen suhteen, harvemmin pääsee ylpistyyn...

Sen liivimekon oon jo myynyt :) Se oli kyllä sellainen vaate, josta tosi moni olisi tykännyt, mikä tietty ilahduttaa suunnittelijaa kovasti.

(Harva noista vaatteista ees oli Pepsin kokoa, kirrailtiin niitä pienemmiksi kaikenlaisilla systeemeillä :D)