3.10.2010

Kupariketjuja

Kävin vähän aikaa sitten pyörähtämässä IVANAhelsingin liikkeessä ja fiilistelemässä syksy/talvi10/11 "Copper chain" mallistoa.

Copper chainin hienous on avautunut minulle oikeastaan pala palalta. Alkuun se tuntui synkeältä ja monotoniselta, mutta toisaalta syksyn edetessä tuntuu oikeastaan hyvältä, että värit ovat tummia ja yksityiskohdat yksinkertaisia, mutta kuitenkin hienostuneita. Näiden kuvien lataamisessa on kestänyt monta päivää palvelinongelmien takia, joten kuvia on tullut tuijotettua aika paljon - ja silmä tottuu :D, no ei, mutta jotkut mallistot tai yksittäiset vaatekappaleet vain vaativat totuttelua.Ihana tuo iso ketjukuvioitu neule.


Musta samettimekko on yksi suosikeista: puhvihihat ja kupariketju-brodeeraus yhdistettyinä leveisiin tikkauksiin toimii. Kaunis ja voimakas mekko.

Rusettikaulusneule on soma ja vie fiilikset 1940-luvulle.

Toinen ihana samettimekko suurella, irroitettavalla rusetilla. Tässä on taas jotain 1960-luvun fiilistä. Olisi aika huikea yhdistettynä matalakantaisiin saappaisiin ja pallomaiseen polkkatukkaan.Onko tuolla viininpunainen samettimekko...? Taisi olla... viininpunainen ei ole koskaan kuulunut suosikkiväreihini, mutta olen alkanut hitaasti lämmetä sen suhteen. Sametissa väri voisi toimia kauniisti.


Näytöskuvilla vuorattu seinä näyttää muuten todella hyvältä.


Ivana on tunnettu mekoistaan, mutta korkeavyötäröiset samettihousut isoilla napeilla tuntuvat raikkailta. Näitä oli muistaakseni mustina ja petroolin värisinä (kuvassa). Ah ollapa pitkät hoikat sääret ja rahaa. Kerrassaan ihanat.

Fiilistelin tuota neulemekkoa ja kassiakin...

Kävin torstaina Voicen muotiviikolla... tai miten se nyt sitten ilmaistaan, Voicen muotiviikon torstaina tapahtumassa. IVANAhelsingin näytös, jossa esiteltiin ensi kesän "Where the fu*k is my sailor?" mallisto, oli kaikinpuolin tapahtuman parasta antia. Ensi kesää, seilorimeininkiä ja ihanaa tatuointiaiheista printtikuosia odotellessa voisin kyllä huolia kupariketjuneuleen tai samettimekon lämmittämään talven viimoissa.

7 kommenttia:

W kirjoitti...

Oonkin tässä lämmennyt viime aikoina mustan ja kullan sekä mustan ja kuparin yhdistelmälle...aika hemmetin SEKSIVAU taas toi Ivanan kokoelma. Kyllä nimittäin uusi mekko kelpaisikin - entinen on niin hapero että kankaasta näkyy jo läpi :(

blandad. kirjoitti...

Joo mulla ainakin tuo mustan ja kuparin yhdistelmä vaati totuttelua, mutta voin sanoa että tykkään!

hevosburger kirjoitti...

Terve, oon uudehko, mutta uskollinen lukijasi. Sun blogi on mulle semmoinen hyvän mielen lähde ettet ehkä osaa kuvitellakaan :)

Mä olen hirmuinen Ivana- fani, mutta tälle syyskokoelmalle en ole ainakaan vielä oikein lämmennyt.
Johtuu ehkä tummista väreistä ja ketjujen jotenkin raskaasta fiiliksestä.
Yksi tai kaksi mekkoa on ihan ok, mutta tuskin tulee sijoitettua tähän mallistoon. Heh, Ivanan vaatteet on mulle aina sijoituksia, hintalappu kun on sitä luokkaa, että vaatteen täytyy olla tosi WAU ja mun on oltava varma että pidän sitä vuosikausia ennen hankkimista. Yleensä nukun pari yötä ja ostan vasta sitten, jos edelleen tuntuu siltä että todella TARVITSEN k.o. ihanuuden.

Täällä on muuten mun liian tummia ja muutenkin vähän kökköjä kuvia (mutta kun mä kuvaan fiiliksen vuoksi ja silloin kun ehdin eli liian myöhään illalla...seliseli)
yhdestä tulevan kesän malliston mekosta: http://roskilda.blogspot.com/2010/09/ivanahelsinki-ss-2011-let-me-introduce.html

Kauniita syyspäiviä :)

blandad. kirjoitti...

Roskilda: Kiitos! Onpa hienoa kuulla! Koska usein olen semmoinen hapannaama, ettei mitään rajaa, niin tuntuu mukavalta että joku saa täältä hyvää mieltä!

Copper chainin fiilis on aika raskas, vaatii selkeästi totuttelua. Mulla käy noiden Ivanan mallistojen kanssa niin, että joitain fanitan heti, joihinkin en vaan pääse mukaan, ehkä vähän ajan päästä. Mulla ei todellakaan ole varaa sijoittaa ivanaan normihintaisena, mutta olen tyytyväinen kaikkiin niihin, joita olen ostanut klubimyynneistä tai saanut lahjaksi. Ihan lempparivaatteita kaikki. Kävin katsomassa sun blogia ja noita kuvia: mekko on todella soma ja tuo ensi kesän printti on ihan huippu.
Kauniita syyspäiviä myös sinne!

hevosburger kirjoitti...

Heh, tuo mun "sijoittaminen" kuulosti ehkä jotenkin mahtipontiselta. Mulla ei todellakaan ole varaa Ivanan normaalihintoihin, käytettynä tai alelapulla varustettuna ostan silloin harvoin kun pystyn :)

blandad. kirjoitti...

Roskilda: No mut kyllä se silti on sijoitus :) Kyllä se muutaman kerran on ensin kirpaissut, kun pienestä budjetista laittaa 40-70€ yhteen vaatekappaleeseen, mutta olen todennut jälkeenpäin, että se todella kannattaa pitkällä tähtäimellä. Ehkä siis vähemmän määrässä, mutta enemmän niin monilla muilla tapaa.

hevosburger kirjoitti...

Olet aivan oikeassa:)
Oliko muuten Ivanalla mallikappalerekki vielä? Kuvien perusteella nimittäin pelottavan pahasti näyttää siltä, ettei sitä enää olisi.