13.10.2010

Sanna Annukka sydän Marianne

Sanna Annukka on tehnyt yhteistyötä Fazerin kanssa, tuloksena Mariannen uusi "Designer's edition" ilme.
Fasun Marianne-karkki on sellainen perushyvä, aika nostalginen ja varmasti jokaisessa jonkunlaisia tunteita herättävä nami, samaa luokkaa kuin Omarit ja Pihlaja-karkit. Itse olen tykännyt Mariannesta aina enemmän rouheena, jotenkin niiden karkkien kova kuori ärsyttää kitalakea, vaikka imeskeltyinä ne ovatkin parhaita. Mutta puna-valkoraidallinen pakkausasu on aina ollut ihana. Niin, yksinkertaisuus on välillä kauneinta. (pieni miinus tuosta yläkulman sinisestä classic classic classic-juovasta. Ok, we got the point! )Olen hieman fiiliksissä tästäkin Sanna Annukan yhteistyökuviosta, on se vaan niin soman retroraikas! Blandad. likes Sanna Annukka. (peukku tähän)


Mutta! Bongasin kilpailun, josta voi voittaa itselleen kyseisen graafisen ilmeen omaavan tarjottimen. Jessss, kaikkihan me tarvitaan tarjottimia. Osallistukaa tekin täällä!

Mitäköhän linjaa tuo Marianne-ratikka kulkee? Haluan kyytiin! Sitä paitsi nuo mainosratikat ovat ihanan vanhanaikaisia ja somia myös sisältä hihiiii.

edit:/ Marianne-ratikka bongattu Aleksilta, 7A:n reitiltä.

3 kommenttia:

W kirjoitti...

Mahtista! Tollainen tarjotin ois tosi jees :>
Vitsi ois tosiaan kiva nähdä (tai jopa matkustaa) Marianne-ratikka! Ja olenhan jo kuvannut Ikea-bussin, joten miksei Marianne-ratikkaakin... :D

nooruska kirjoitti...

Nooruska likes too! Löysin just mariannejäädykkeen ohjeen, sen on oltava hyvää!

Lisättäköön, että marianne on kyl oikeasti hyvää omarit ja pihlaja-karkit on kauheita, vaikka pihlajakettu onkin übertyylikäs.

Salka kirjoitti...

Mäkin olen ihastellut tuota kuosia, se on ihanan raikkaan retro! Mutta marianne karkit sitten itsessään eivät iske, eivät niin millään, paitsi ne siniset. Mutta olen niitäkin syönyt liikaa, enkä vielä toviin kykene ajattelemaan niitä nautiskelumielessä. Joten, jos ne karkit eivät nappaa, voisi se tarjotin napatakin :)