24.10.2010

Things you do for the fame

Tämän viikonlopun ehdoton piristysvideo:Take That oli suosikkibändini vähän aikaa joskus kuudennella luokalla. Suosio oli valtaisaa ja siinä iässä tykätään siitä mistä muutkin, vaikka olinkin aina enemmän East 17-fani. Take Thatista tykkäsin pitkälti Robbien takia, joka oli i-h-a-n-a. Onneksi näin kyseisen videon vasta nyt.

En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Video on kaikinpuolinen koominen eroottisessa latauksessaan. Ja hämmentävä. Tiukat trikoohousut ja nahkatakit, pikkutuhmat tanssieleet, kieriskeleminen hyytelössä ja kermavaahdossa, pitkät zoomaukset haaroihin... puolialastomien poikien painiminen hyytelössä. Videon pari naista jäävät täysin statisteiksi, koska pojilla on kivointa keskenään. 
 Miten se Sinkkuelämää-sarjan Samanthan teoria kuuluisuuden saavuttamisesta menikään... ensin pitää ansaita homojen suosio, sen jälkeen tulee pikkutyttöjen suosio... Wikipediaan video on listattu oikein erikseen: bändin jäsenet eivät olleet erityisen innoissaan videosta koskaan, mutta se auttoi bändiä saamaa tunnettavuutta. Oh dear lord.

Mikä parasta: Youtuben video on sensuroitu versio. Täältä löytyy originaali, jossa lopussa poikien alastomia takapuolia mopataan. Ei tässä voi kun nauraa.


7 kommenttia:

Peps kirjoitti...

Hahah, jos toi ei oo gay niin ei mikään!

Ps. Hienot takit noilla.

AnneVee kirjoitti...

Eikä!!:DDD Mä oon jotenki onnistunu vissiin sulkemaan tämän muistoistani, olin kuitenki kova Take That -fani! Tosin tykkäsin enemmän niistä just Robbien ja Jasonin takia, musiikki oli suurimmalta osalta hirveetä scheissea.

blandad. kirjoitti...

Peps: Takit on hienot!
Ja video on todella, todella gay. :D

AnneVee: Mä luulen että tää video on ollu lama-Suomessa vähän liikaa ja hittamittarissa ei oo tätä näytetty ollenkaan...

Julia kirjoitti...

En kestä :-----DDd

Onhan tää vähän erilainen kun nämä tämän päivän usein-niin-juonelliset/kantaaottavat -clipit. En vielä keksinyt, mikä on tämän videon (ja ennen kaikkea biisin, tässähän oli mahtavat sanatkin ;) sanoma ;D

Pilvi kirjoitti...

AhahHAHAhahahaha.
Mut noihan kuteet on nyt viimeistä huutoa ;D

blandad. kirjoitti...

Juliahelmiina: Emmäkään ole keksinyt mikä tässä on sanoma, onko sitä, mikä tän tausta-ajatus on... "nää olis ilman paitaa ja sit olis hyytelöö ja sit vähä hassuteltais ja painittais". Mutta hyvä mieli tästä tulee!

Supi: Niin on, on nahkarotsia ja niittejä ja trikoota ja maiharia, ristikoruista puhumattakaan. Kun vielä noi metallilaattalippikset tulis takas muotiin...

Oola kirjoitti...

Alkuajan TT on vielä niin parasta! Itekki olin fanityttö tietenkin...