20.11.2010

The magic number three

Blandad.-blogi täytti torstaina kolme vuotta!

Olin miettinyt kaikenlaisia hienoja korulauseita ja juhlapuheita blogin historiasta ja bloggaamisesta yleensä, mutta jääköön ne nyt toiseen kertaan. Kulunut blogivuosi on ollut hauskin ja en olisi ikinä voinut ajatella, että bloggaamisen "sivutuotteena" voi tutustua uusiin ihmisiin ja päästä osalliseksi erilaisia hauskoja juttuja!

Tein virallisen Blandad.3 -biisilistan Spotifyihin, sitä kuuntelemaan pääsee tästä.

Virallinen synttärilahjafiilistely, Ikean Yngaren hajuvesipullot.

Muutoin on taas ollut hieman kiireistä. Keskiviikkona kävin leffassa katsomassa Harry Potter ja kuoleman varjelukset, osa 1. Nähtävästi vuosi vuodelta eläydyn aina vähän enemmän elokuvissa ja tämäntyyppisessä jännittävässä seikkailuleffassa adrenaliinitasoni oli todella korkealla. Jännitin ihan hirveästi, siinä määrin että leffaseurani kommentoi yhdessä vaiheessa "Vanha ämmä!" viitaten siihen että näytin huvittavalta. En lähde nyt sen kummemmin analysoimaan itse tarinaa, kesti aluksi tovi että muistin mitä aiemmin oli tapahtunut ja miten tarina eteni itse kirjassa, mutta viihdyin jännittävyydestä huolimatta erittäin hyvin.

 
Torstaina hoidin päivällä asioita, kävin mm. kääntymässä TE-toimistossa, joka oli erittäin positiivinen kokemus. Ei tarvinnut jonottaa yhtään ja minua palvellut henkilö oli asiantunteva ja täsmällinen! Illalla olin IVANAhelsingin liikkeessä Uudenmaankadulla, "Ilta kaupungissa" tilaisuudessa, jossa Anna Perho haastatteli Mannaa ja lopuksi Manna lauloi yhden kappaleen akustisesti säestettynä. Vastaavaa tullaan järjestämään muuten myöhemminkin ja ne ovat kaikille avoimia, koitan muistaa infota seuraavalla kerralla etukäteen!

Eilen kävimme kaverini kanssa Putingin ystävämyynneissä. Putinki on korttien ja erilaisten paperituotteiden maahantuontiyritys, edustavat mm. Roger la Bordea, Papayaa, Paperblanksia. Myynnissä oli valtavasti erilaisia kortteja, valokuva-albumeita, lahjapapereita, kalentereita, muistikirjoja... 


 Tuskallisen valinnan jälkeen päädyin kahteen blankoon kirjaan ja kasaan erilaisia joulukortteja. (Ystävämyynti jatkuu muuten vielä tänään lauantaina klo 14 asti osoitteessa Hämeentie 105B! Vain käteisellä!) 


Nyt on taas kiire tekemään kaikkea muuta, palataan pian!

10 kommenttia:

W kirjoitti...

Ihanaa blogivuotispäivää! :>
Mua hämmentää samalle päivälle sattuneet iloinen TE- ja Kela-kokemus! Mitä ihmettä - panostetaanko siellä muka nykyään asiakaspalveluun...?!

blandad. kirjoitti...

Kiitos :)

Joo, ainakin toivon niin, ovat kuitenkin siellä auttamassa ja neuvomassa IHMISIÄ.

nooruska kirjoitti...

Onneksi olkoon!

Outoa tosiaan nuo hyvät kokemukset, voi ihanaa jos se jatkuisikin noin noissa paikoissa... Yleensä se on niin ihmisarvoa alentavaa touhua.

Enne kirjoitti...

Mahtavaa vuosipäivää Virallisesti Uhmaikäiselle! =D

Twinners. kirjoitti...

Onnea kolmivuotisesta taipaaleesta! :) -Oola

Akissfromthepast kirjoitti...

onnittelut kolmivuotiaalle =D

June kirjoitti...

Onnea blogille! Täytyy laittaa playlist kohta soimaan :)

Hartsa oli ihana, samoin eiliset juhlat - hyvä me! Tosin olo ei tällä hetkellä ole kauhean mairitteleva ;)

Sofia kirjoitti...

Voiei! Hankin akuutin pakkomielteen noihin Ikean hajuvesipulloihin, mutta pikainen Ikean sivujen tarkastelu paljasti, ettei niitä saa mun lähimmästä Ikeasta. Surku!

Ja onnea! :]

Salka kirjoitti...

Onnea blogille synttäreiden johdosta :)!

blandad. kirjoitti...

Nooruska: Kiitän. Ja outoja tosiaan!

Enne: JESSSSS uhmaikä! buahhaahhha!

Oola: Kiitos!!

akissfromthepast: Kiitos! Tuntuu hassua ajatella blogia kolmevuotiaana :D

bubble: Kiitos ja niinpä x2!

sofia: sun pitää tehdä reissu tännepäin ja ostaa ne! tai pyytää joku hankkimaan ne sulle :) Ja kiitos.

Salka: kiitän :)