17.11.2010

Newbies and oldies

Saatoin ihan vähän shopauttaa Hennesin nettiputiikista jotain...


Kuva on tosi huono, anteeksi, mutta se on mielestäni havainnollinen. Olen miettinyt kesästä asti noiden lakanoiden hankkimista ja lopulta päädyin siihen tulokseen, että haluan ne. Olin käynyt H&M Homen myymälässä toteamassa, että ne eivät ole niin vaaleanpunaiset, mitä kuvissa väitetään, mutta tilasin ne silti.Vaaleanpunainen sävy oli todella haalea, mutta kenties haalistui vielä "käyttöönottopesussa" entisestään. En tiedä olenko hieman pettynyt, mutta käytössä ne nyt ovat joka tapauksessa jo. (Ninniä tämä seikka ei tosin haittaa, enemmän Ninnillä huolettaa aamuruuan saaminen...)

Dividedin pitsitoppi oli parempi kuin odotin. Pitsin kuviointi on hieno ja tykkään tuosta mallista, koska se on niin simppeli. 

 Hienoja servettejä pikkujouluja varten!

Kävin eilen tonkimassa vinttikomerossani (ja samalla intouduin hieman järjestelemään) ja otin jo esille joulukoristeet! Löysin myös villasukkia, tumppuja ja muita neulevaatteita, mutta en tietenkään niitä juttuja, joita olin sinne lähtenyt etsimään :D

Molemmat neuleet ovat alunperin Hennesiltä. Harmaa-musta on miesten ja muistan miten monesti kävin katsomassa sitä ja haikailemassa sen perään, oliko vuosi 2008 vai 2009? Lopulta ostin, se maksoin loppualessa tyyliin alle kympin. Neule on isoa kokoa ja näin silmissäni, kuinka hienolta se näyttää juuri hieman väljänä. Tosiasiassa neule ei ole erityisen imarteleva, mutta se on pehmeä ja mukava. Muistin että se olisi ihan vain akryylia, mutta siinä onkin puolet villaa. Ostin neuleen alunperin kotikäyttöön, mutta se jäi vähälle käytölle... ehkä se voisi nyt tehdä uuden tulemisen? On se kuitenkin hieno.

Oranssi-valkoinen raitabolero on vuodelta 2005 ja rakastuin siihen aikanaan ihan kauheasti, se oli ehdottomasti saatava. En muista paljonko se kustansi, ehkä 15€? Se on kuitenkin hieman hankala yhdisteltävä, mutta joka talvi otan sen esille. 2005 olin blondi ja minulla oli pinkki-oranssit silmälasit, joten se sopi silloiseen olemukseen paremmin. Ehkä en mieti asiaa sen kummemmin ja koitan vaan löytää jonkun asukokonaisuuden, jonka kanssa voin käyttää sitä?

Vaikka oman "tyylin" kanssa tuleekin tuskasteltua, on silti ilo havaita, että onnistun monesti hankkimaan sellaisia vaatteita, joita haluan käyttää yhä vuosienkin päästä. Eikä sillä niin väliä ovatko ne viimeisten trendien mukaisia, jos itse tykkään niistä eniten. Ainoa haittapuoli on, että niistähän ei sitten todellakaan raaski luopua...

5 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

Niin ja jos toi bolero ei kuitenkaan toimi niin mä voin ostaa sen! Aivan ihana.

Servetit ovat myös mitä parhaita ;-). Tulee varmaan aivan mahtavat pikkujoulut tollasilla serveteillä.

blandad. kirjoitti...

Never underestimate the power of pretty napkins!
Mun mummo,äiti ja yks kavereista on "servetti-ihmisiä" ja mut on aivopesty hienojen servettien tärkeydelle.

Riehu kirjoitti...

Bolero on mahtava!
Mä löysin myös yhden vanhan, raidallisen neuleen joka suuresta akryylipitoisuudestaan huolimatta on ollut päällä nyt jo pari päivää, nin kiva se on. Kiva tehdä löytöjä omasta vaatekaapista.

blandad. kirjoitti...

Mä teen löytöjä aina vintillä, en todellakaan muista mitä kaikkea kamaa siellä onkaan... toi bolerokin on n.70% tekokuituja, 30% sentaan villaa. Mutta joo, sovittelin tuota boleroa taas ja siinä tulee tosi pirteä fiilis :)

Eveliina kirjoitti...

Kiitokset hyvistä bileistä!!

-eveliina-