8.11.2010

Shake your feathers

Tämä vuodenaika on parasta aikaa hiuskoristeille. Voi vetää vähän överimmänkin viritelmän päähän bilefiiliksillä ja toisaalta vielä ei ole niin kylmä, että tarvitsisi ehdottomasti pipoa. Ja nyt on niin ankeaa muuten, että pieni teatraalisuus on aina paikallaan..?

Tein lauantain kemuihin uuden sulkapannan, suunnitelmissa on jo jonkin aikaa ollut tuollainen oranssihtava yksilö. Sulkapannoissa suosin näyttävää, työstettyä linjaa, joka kuitenkin menee enemmän "päätä myöden". Vaikka rakastan rusetteja, niin esimerkiksi rusettipannat eivät tunnu yhtään omaan päähän sopivalta jutulta, mutta sen sijaan ei tunnu yhtään hölmöltä kulkea huurreomenat ohimolla! :D

(Omppupantaa pitää päästä kyllä pian ulkoiluttamaan, se on ihan lemppari.)

Yleensä ompelen helmet, mutta löysin kotoa oranssihtavia helmiä vasta kuin panta oli jo ihan valmis, joten liimailin niitä lisukkeeksi. Ei ehkä paras idea, mutta lopputulos toimii.

9 kommenttia:

Akissfromthepast kirjoitti...

Nyt on taas pakko kommenteerata- musta noi höyhenpannat on huippujuttu tytöillä! itsellä ainakin pääkääntyy aina kun jossain keikkuu höyhen :) hienoja ovat!

tuitui kirjoitti...

voi tee nyt mullekin tommoinen, mutta ohuemmalla pannalla ja yksivärisenä, ihan sileänä sulkakilpenä! mä HALUAN ja semmonen vois tähän lyhyeen tukkaan sopiakiiiiiinnnn... eikö?

blandad. kirjoitti...

akissfromthepast: Kiitti! Joo mustakin höyhenpannat on ihania. Jokaisella tytöllä pitäis olla sulkia päässä :D

tuitui: voin mä sulle tehdä, sun pitäis vaan kertoo että minkä värisen ja kokosen haluut?!

Laura kirjoitti...

Oh ihana ihana ihana! Ja tuo turkooosikin, voi mieki haluan tommosia. Itellekään ei ne rusettipannat monen yrityksen jälkeen ikinä sovi, joten jospa minullekin sopisi tuollainen höyhenpanta. hmmmm..
Sun pittää tehä näitä lisää ja laittaa myyntiin! :)

Madam B.C. kirjoitti...

Turkoosi näyttää todella kauniilta :) Hienoja tosin kaikki!

blandad. kirjoitti...

Lara & Madam B.C.: Mä olin ihan että mistä turkoosista te puhutte, mutta kappas, kuvan värit vääristää! En huomannutkaan aiemmin. Panta on siis vihreä :D mutta kaunis sellaisenaankin.

tuitui kirjoitti...

voitko?! IIIIIIKK! mut sun pitää päättää väri, mikä ny tän valkosen fledan kanssa menee? musta? valkoinen? harmaa?

ihanaa!

blandad. kirjoitti...

no mä käyn sulkakaupoilla kattoon mitä siellä on. Harmaakin olis hieno...

tuitui kirjoitti...

Neiti mä laitan sulle mailia tänään kun vain kotiudun niin ei tarvi täällä lootassa hölöttää. Et beware!