10.11.2010

Sleepzone

Väsyttää!!!
Ilmeisesti vuodenaikaan liittyvää väsymystä on hieman ilmassa, itse olen ainakin ihan poikki. Nukun pitkiä yöunia ja vaihteeksi vieläpä erittäin hyvin, mutta silti uuvuttaa, väsyttää, nukuttaa. Ulkona riippuva pimeys väsyttää. Ankea sää väsyttää. Uupumukseeni saattaa vaikuttaa myös se, että menen parin viikon kuluttua töihin. Työpaikkani on kiva ja osittain tuttu, mutta ei kyllä varsinaisesti omaan alaani liittyvä ja työsuhteeni on määräaikainen ja lyhyt. Joka tapauksessa sain nyt kuitenkin pienen vapautuksen ainaisesta työnhausta ja yhtäkkiä on ihan oikeasti lupa lusmuilla. Kaikenlaista hommaa olisi kyllä tehtävänä ja blogijuttujakin varastossa, mutku ei jak-sa-aaa-a... no eiköhän se tästä taas piristy, pikku hiljaa.

Tämä pimeä ja ankea vuodenaika on oivallinen kotijuttuihin. Käsitöiden tekemiseen, lukemiseen, leipomiseen, piirtämiseen, datailuun, leffojen katsomiseen. Jumittamiseen. Muistin erään yhden vanhan superlempparibiisin, joka sopii pimeisiin iltoihin, öihin... jumittamiseen erityisesti, koska se paranee jokaisella kuuntelukerralla. Itse asiassa sitä pitää soittaa monta kertaa putkeen, että sen mahtavuus aukeaa ja sen kuunteleminen vaatii aikaa, koska se kestää niin pitkään. Se tuo mieleeni vuoden 2003, Rovaniemen ja Pekankadun kämpän. Edelleen huikea biisi.

5 kommenttia:

Peps kirjoitti...

Joo väsymystä tosiaan ilmassa. Yritän nyt kuunnella tota biisiä, mutta ei ainakaan vielä oo auennu...

Onnee työpaikan johdosta :)

blandad. kirjoitti...

Kiitti! Joo ei se välttämättä aukeakaan, voi kestää tosi pitkäänkin. Mä muistan, että aluks inhosin sitä biisiä, mutta jossain vaiheessa se kääntyi päälaelleen ja mietin vain kuinka hieno se on.

J/SH kirjoitti...

Huh, harvassa blogissa (ainakaan epämusiikkiblogissa) törmää Televisioniin! Tuo on hieno biisi ja koko levykin on upea.

(ja uusimmat laukkulöydöt ovat muuten myös hienoja, varsinkin jälkimmäinen...)

W kirjoitti...

Oooooh mahtavaa - töitä! Onnea! \o/
Mäkin sain vähän aikaa sitten pätkän töitä. On se vaan hienoa...jos ei tosiaan väsyttäisi niin pirusti koko ajan :/

blandad. kirjoitti...

J: Mahtavaa että joku tajuaa mun Television-fiilistelyt! Tuo levy on hieno ja "Marquee moon" huikea biisi eri osioineen. Mulla on salainen menneisyys armottomana musadiggarina ja mitä vanhemmaksi tulen, sitä pahempi rokkipoliisi olen...

W: No joo, ihan jees, vaikka tietty ois ollu kiva saada jotain vähän parempaa/pitkäaikaisempaa duunia... mut vaihtelua tämäkin.