15.11.2010

The Star issue

 Sain Lontoon tuliaisina Voguen joulukuun numeron. Lehti on ihan huikea inspiraatiolähde, visuaalista tykitystä kannesta kanteen -- ja mikä parasta, teemana "Stardust". Tähtikuvio toimii aina.


 Tähdellisiä tuotteita eri tuoteryhmistä, oiiiiiijj!


Gapin ja Valentinon yhteistyöstä oli uutisoitu samalla sivulla Hennesin Lanvin-yhteistyön kanssa, mutta tällä kertaa Gap vaikutti mielenkiintoisammalta.
Yksi tälläinen sivu julisteena, kiitos.


Ihana Kate Moss.


Magee Freja Beja.


 Lara ja hyvät... tähdet.


Kuvasarja, jossa horoskooppimerkit oli toteutettu hieman uudella tavalla, on huikean kaunista katsottavaa.


Emma Watsonista on kasvanut niin kaunis nuori nainen. Joillekuille tuollanen superlyhyt tukka sopii aivan järjettömän hyvin, yleensä niille joilla on sirot kasvonpiirteet ja isot silmät.


Jarvis Cocker, nörttilasien kuningas.


Vähän erilaisia nuo muotibileet ulkomailla...

Olen kohtalaisen innokas kuvalehtifiilistelijä ja ainakaan omalla kohdallani blogit tai nettilehdet eivät tule koskaan korvaamaan oikeaa, painettua lehtiversiota. Vaikka sitä kuinka haluaisi ostella vain kivoja lehtiä, ei niihin useinkaan ole varaa. Olen kuitenkin nyt sijoittanut syys-, loka- ja marraskuun britti-Vogueisiin ihan vain siitä syystä, että niiden kuvastoissa on havaittavissa tietynlainen tyylimuutos, joka puhuttelee.

4 kommenttia:

W kirjoitti...

Joo tää Vogue oli kyllä ehkä koko vuoden paras ulkoasultaan! Harmi vaan, että yleensä mukana ollut sisustus/kodin esittely-osio oli jätetty pois... :/

Laura kirjoitti...

Ostin kans ton lehden ja en voi olla tuijottamatta noita Emma Watsonin kuvia! Siinä on kyllä kaunis tyttö ja toi tukka on niin mahtava. Muutenkin noi kuvat oli tosi kauniita ja hyvin toteutettu.

missu kirjoitti...

Blogien piilovaikutus kuluttamiseen iski jälleen! :D Pitihän minun köpötellä ostamaan tää lehti ihan tämän poustauksen perusteella. En katunut.

blandad. kirjoitti...

W: Joo oon samaa mieltä!

Laura: No nii-in!

missu: Hyvä, ettei kaduta, yritän "mainostella" vain asioita joista oikeesti tykkään:) tai jotka vaikuttaa kiinnostavilta.