7.11.2010

The stars shine all day long

Olin eilen erään kauniin kodin tupareissa - tosin oma olotila ei ole nyt yhtä nätti. Mutta kivat kemut ja makoisat ruuat, suklaajuustokakulla ei oikeastaan voi mennä ikinä tarjoilut pieleen!

Tuparilahjaan yhdistyi myös synttärilahja ja mietin, että saajalle voisi hyvällä omatunnolla hankkia jotain nättiä.


Karahvi ja Lomonosovin punarinta ovat molemmat kirppikseltä, hinnoiltaan kohtuullisia. Olisivat sopineet näköjään omaankin kotiini... Lahjojen ostaminen kirppikseltä on muuten vähän arpapeliä, kaikki kun eivät tykkää ajatuksesta että voivat saada jotain vanhaa. Itse ajattelin, että annan jotain nättiä, joka voisi sopia kaverini uuteen kotiin ja tyyliin.


Löysin Tiimarista ihanaa lahjapaperia, tämäkin lahjan saajaa ja hänen tyyliään ajatellen. Olisin halunnut mustaan, leveää lahjanauhaa, mutta sitä en tähän hätään löytänyt.

Ehkä eniten fiilareissa olin löytämästäni kortista. Ihanaihanan Rob Ryanin Roger la Bordelle suunnittelema kortti. Tätä ja muutamaa muuta korttimallia saa ainakin Sokokselta, mikä mahtava positiivinen ylläri! Teki mieli kiljahtaa ilosta korttihyllyn kohdalla, joskus ne pienet jutut on parhaita. Täytyy ehkä hankkia samanlainen itsellekin ja kehystää. Kuvassa kortti on muoveissa kuten näkyy, väritys on muuten mattamusta ja hento vaaleanpunainen. iiiihhh.

4 kommenttia:

Akissfromthepast kirjoitti...

upea lahja tuo on!! kaunis toi karahvi ja tuo lintu on upea myös :) tykästyin kovasti tuohon lahjapaperin kuvioihinkin. Toi on upea lahja!

Laura kirjoitti...

Saaja kiittää ja kumartaa, lahja oli enemmän kuin mieluinen!

blandad. kirjoitti...

... ja kivoja lahjojahan on ihana antaa!

Oola kirjoitti...

Upea kortti! Kehystettynä tod toimisi.