20.12.2010

On a market place

Viikonloppu vierähti siis Korjaamon joulumarkkinoilla.

 
Paikkana Korjaamo on hieno ja myyjiä oli laidasta laitaan. Enimmäkseen asusteita, vaatteita ja lahja-, käyttö- ja sisustustavaraa.


Omat tuotteet olivat tällä kertaa pelkistettyjä neuleasusteista, koristeellisia hiuspantoja ja pari ruusuista laukkua. Tuotteita oli aika vähän, mutta tämäkin panostus oli riittävä tälle kertaa.


Kaveri designkonsepti Townhouse sisältää mm. sisustustarvikkeita ja asusteita. Townhousen koruvalikoimaa, mm. ihania heijastinkoruja.

En ole aiemmin ollut vastaavissa myyjäisissä mukana myyjän ominaisuudessa ja kokemus oli ihan mielenkiintoinen. Vuokrasimme pöydän puoliksi kaverini kanssa, mikä oli sikäli hyvä veto, koska muuten olisi voinut olla vähän orpo olo vieraan ihmismassan keskellä. Voin ihan kepoisasti myydä lähestulkoon mitä vain paperisilppureista untuvapeittoihin, ja astiasarjoihin, mutta omien hengentuotosten myyminen on rankkaa. Tai tarkennettakoon, että myymisen yrittäminen, koska myyntitulos jäi aika heikoksi. Olen kuitenkin itse ihan tyytyväinen, tein sellaisia tuotteita jotka ovat minun näköisiäni ja kertovat jotain omasta suunnittelufilosofiastani. Ehkä nyt vain se oma kohderyhmäni (jos sellaista nyt edes on) ei löytänyt paikalle. Oli miten oli, aina näistä tilanteista jotain oppii ja saa lisää uusia ajatuksia ja hyviä pointteja oman toiminnan kehittämiseen.

Oli kuitenkin kiva nähdä niin paljon kavereita parin päivän sisällä :) Kiva kun kävitte moikkailemassa!


Jotain tarttui myös muista pöydistä: Kaunisteen pellava-puuvillainen kalenteripyyhe, jonka kissakuvitus on Matti Pikkujämsän käsialaa. Olin nähnyt tämän jossain sisustuslehdessä ja miettinyt jo etukäteen, että tämän voisin hankkia. Kun se nyt tuli vastaan, oli ostopäätös helppo. En tosin malttanut edes silittää tätä vielä.

Nyt kun tämä proggis on ohi, voi huokaista helpotuksesta ja pitää hieman lomaa. Ensi vuonna sitten uudet projektit taas. (Mut pliiiis Joulupukki jos luet tätä, mä niiin tarvisin uuden kameran... nää kuvat on niin ankeita!)

3 kommenttia:

W kirjoitti...

Kivannäköinen pöytä sulla oli myyjäisissä! Vitsi toi kissapyyhe on ihan paras - varsinkin toi haukotteleva mirri :D

Anzi kirjoitti...

Oli ihanat myyjäiset, hyvä ettei multa mennyt rahat ja kukkaro! Olen tosi tyytyväinen siihen sun tekemään hiuskoristeeseen, se on kaunis. :-)

blandad. kirjoitti...

W: Kissapyyhe on huippu :D

Anzi: Kiva jos viihdyit ja vielä kivempaa että tykkäät siitä pannasta. :)