28.12.2010

Wonderland

Jouluaattona matkustin junalla 150km pohjoiseen Helsingistä ja saavuin ilmeisesti Narniaan. Ilma oli kuulas, pakkasta reilusti ja kaikkialla niin kauniita huurrepuita. Luntakin oli kymmeniä senttejä vähemmän kuin Helsingissä.

Tosin Tapaninpäivänä lumisateet veivät huurrepuut mennessään. 

Joulu meni varsin leppoisissa merkeissä vanhempien huomassa. Lahjojakin tuli, kaikenmoista kirjoista astioihin ja se toivomani lämmin peitto löytyi valtavasta lahjakääreestä myös. Muutoin ohjelmassa on ollut syömisen ohella kyläilyä, saunomista, kattoon tuijottamista, lukemista ja kevyttä luonnostelua ja leikekirjailua. Kahvia on tullut juotua enemmän kuin tarpeeksi ja sokerin ja vaaleiden jauhojen yliannostus on saavutettu pariin otteeseen. Onneksi tämä aika on vain kerran vuodessa. No okei, ollaan me lenkkeiltykin mäyräkoiran kanssa.


Mikä pettymys kun näin ihana konvehti olikin LIKÖÖRIKARKKI. INHOAN!!! Oli silti pakko syödä muutama...Kattoon tuijottamista, ikivanhojen värivalojen ihastelua ja ikuisuusprojekti Avignonin naiset: "Kyl mä vielä jonain päivänä vedän tohon ne kehykset... " 

Nettiin en ole ehtinyt (enkä pahemmin kaivannutkaan) tätä päivää aiemmin. Loma on kokonaisvaltaista laiskottelua ja tehnyt ilmeisen hyvää, koska ajatustoiminta käy aika hitaalla.  Eipä paljon huolet paina ja hyvä niin. Aion hengailla vielä täällä maalla päivän tai pari, uudeksi vuodeksi vois jo ehkä kotiutua Helsinkiin...

1 kommentti:

June kirjoitti...

Jouluna kuuluukin pysyä poissa netistä :) Huurteiselta tosiaan näyttää, ja mukavalta kuulostaa joulu muutenkin! Paras toi liköörikarkkiepisodi, hee..