13.1.2011

All cats are grey

Muutamaa tuntia myöhemmin, kun olin täällä vinkunut hauskemman elämän perään, jossa pukeudutaan akryylisiin sydänneuleisiin eikä olla aina niin järkevä, löysin itseni Uffin rekkien ääreltä tutkimassa materiaaliselosteita. Kaikkien niiden iloisenkirjavien vaatteiden joukossa seisoin harmaiden neuleiden rekin äärellä ja sivuutin varmoin ottein kaikki akryyliset yksilöt. 
Pohdinnan jälkeen päädyin johonkin näinkin radikaaliin:Harmaa pitkä Ichin neule. On siinä sentään tuo kaulusjuttu. Joskus omalle tylsyydelle ei löydy rajoja. Mutta neule on varsin mukava arkivaate Ja se materiaali? 80% viskoosia, 18% polyamidia, 2% elastaania.

Kävin myös vähän alennusmyynneillä.

My world is grey. Nümphin t-paidassa on hienot koristeet ja biletoppifiilistä, pikkulaukunkin ostin baaristelua varten. Ostin kun sain halvalla. Huivi oli normaalihintainen, mutta niin hieno että ostin silti.

Parasta näissä on kuitenkin se, että nämä käy vähän kaiken kanssa. Ja ihan arkenakin, vähän harmaaksihan se näin tammikuussa usein vetää.

Ankeilun päätteeksi ankeilumusaa.

2 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

Mut toi kaulus onkin erittäin hieno!

Voisiks sää lähtee mun kaa kaupoille ku haluisin humppamekon mut oon nykyään ihan surkea shoppailija? Ostan vaan housuja ja niitähän en edes käytä ;-).

Ja mun reisitaskuhousut ei ole kovinkaan aikuismaiset, omistin samanlaiset 18-vuotiaana tai ehkä olin silloin jo tyyliltäni keski-ikäinen. vaikee sanoo, pitää kai kuvata ne omaan blogiin ;-).

June kirjoitti...

Harmaa on ihana epäväri<3 Ja neuleen mallikin miellyttää silmää! Täydellinen räikeän hameen kanssa.