1.1.2011

Ensimmäinen

Uusi vuosi vaihtui jo kolmatta kertaa perinteisesti kotinurkilla Kalliossa. Kiirehdin illansuussa porukoilta junalla Helsinkiin ja kävin pakkaamassa kotona saunakamat mukaan ja suuntasin pienimuotoisiin kemuihin. Saunan pukkarissa kuunneltiin yläpuolella kolistelivia ratikoita ja fiilisteltiin kaupunkielämää, sitten ruokaa ja keskiyöllä Karhupuistoon. Skumpat kilisteltiin laseista ja lopulta saatiin tähtisäteetkin syttymään.
Vuodenvaihteen jälkeen valettiin vielä tinaa ja päädyttiin kotibileistä jatkoille toisen kaverin luokse tyttöporukalla kuuntelemaan musaa vinyyleiltä. Soittolistalla oli sujuvasti niin seitkytlukulaista Jazzia, Slayeriä, Porno for Pyrosia ja unkarilaista kansanmusiikkia.

Grungemelankolian soidessa taustalla nauratti: " Tytöt heiii, nyt on vuosi 2011".


... juotiin skumppaa coctaillaseista... ehkä vähän läikyteltiin lattialle...

 ... ja löysin View-Masterin! Rakastin lapsena kyseistä vimpainta! Kaverillani on mahtavia kiekkoja mm. Lapland for tourists ja Moon landing 1969.

Oli taas kyllä kivaa. Uudenvuoden bileet Kalliossa rules ja parasta on, kun kotiin on niin lyhyt matka.

Tänään on nyt kyllä sitten väsyttänyt. Päivällä fiilis oli kutakuinkin tässä:


2010 oli minulle hyvä vuosi. Tapasin paljon uusia (ihan mahtavia) ihmisiä ja pääsin tekemään erilaisia kivoja juttuja. Kiireistä aikaa, mutta aktivoivaa ja inspiroivaa sen kauhean nollaysi-suon jälkeen. Töissäkin tuli oltua hetken. Monta hauskaa hetkeä. Ihana talvi,  ihana kesä. Aina hyvään vuoteen mahtuu niitä huonojakin päiviä, mutta yleisfiilis oli hyvä. Paljon ehti vuodessa tapahtua myös ympärillä, kavereille ja sukulaisille: on muutettu, matkusteltu maailmalla (ja minä saanut ehkä pari ryppyistä korttia :D), erottu, menty naimisiin, saatu lapsia, iloittu ja kriisitelty. On se elämä vaan välillä niin ihmeellistä. Nöyränä eteenpäin, tulee mitä tulee, uusi vuosi joka tapauksessa. Ja tänä vuonna täytetään pyöreitä... oh no.

Ja loppuun vielä ne tinat. Rahaa on tulossa aika niukanlaisesti, mutta mielenkiintoisia tulkintoja näistä irtosi sitäkin enemmän. Tinanvalaminen on edelleen yksi lemppariperinteistäni, kyllä se on aina niin jännää.

Ihanaa, kaunista, hyvää, parempaa, rauhallista, inspiroivaa, aktiivista, hyvää ja hienoa vuotta 2011 kaikille!

2 kommenttia:

June kirjoitti...

Mahtavaa uutta vuotta sullekin! Olkoon vuosi 2011 täynnä innostusta ja inspiraatiota :)

Riehu kirjoitti...

Mäkin rakastin penskana tota vempainta ja veivasin sitä aina serkuilla käydessä, pari vuotta sitten oli pakko ostaa oma. Tosin ne mukana tulleet kiekot oli aika tyhmiä...
Raikasta, kivaa ja onnellista tätä vuotta! :)