19.1.2011

Let me win, just for this once

Olen lisäillyt tuotteita Trendsalesiin ja ajattelin vinkata, että sivustolla on parhaillaan menossa kampanja: lisää vähintään viisi myytävä tuotetta ja osallistu samalla arvontaan, jossa voi voittaa 500€:n lahjakortin Nina's:ille.

Joukossa siis niin viime syksyn ReUse Republic-tuotteita kuin omaa talvimallistoa. Ja lisänä muutama second hand laukku, joista ehkä juuri ja juuri saatan raaskia luopua. Hinnat on alhaalla jo nyt, mutta tarvittaessa niistä voidaan vielä keskustella ;) Sivubannerista pääsee suoraan tuotteisiin, käykää kurkkimassa jos kiinnostaa.

Yleisesti Trendsalesin käytöstä:
- homma on helppoa ja sen oppii parhaiten käyttämällä.
- kannattaa ensin kuvata ja tarvittaessa mitata myytävät tuotteet, (halutessa käsitellä kuvat) jonka jälkeen ne ladataan sivustolle.
- mikäli haluaa ostaa jotain, tai vaikka kysellä lisätietoja, kommunikointi tapahtuu viestillä, jonka voi jättää tuotekuvauksen alapuolelle.
- Trendsalesillä on oma "tili", Trendsales-kauppa. Tuotteiden maksun voi hoitaa tuon tilin kautta, jolloin maksu tulee varmasti perille ja sitä voi vastaavasti käyttää itse jos haluaa ostaa jotain muuta tai sitten rahat saa siirrettyä omalle pankkitilille. Myyntihinnasta menee pieni provisio, kannattaa huomioida vaikka lopullisessa hinnassa että saa tuotteesta haluamansa hinnan, lähinnä sivuston ylläpitokulujen vuoksi. Trendsalesissa pyritään huolehtimaan siitä, että kauppa on turvallista ja hankalissa tilanteissa voi ottaa yhteyttä ylläpitoon.

1 kommentti:

Desthea kirjoitti...

Tykkäilen tosi paljon siitä sun ReUse Republic -malliston printistä, ois kiva saada itelle joku paita/toppi sillä printillä! Voisin melkeinpä ostaa sen collegetunikan jos se ois hieman vähemmän väljää mallia.. Oiskohan sulta mahdollista jossain vaiheessa tilata vähän vastaavanlaista pienempänä..? ;-)