17.1.2011

Tammikuu I feel blue

Täytyy sanoa että tämä tammikuu tuntuu yhdeltä pitkältä maanantailta. Joku pieni ankeus ilmassa, vaikka mitään sen erikoisempaa draamaa ei ole - hyvä niin. Tai ehkä ongelma on juuri siinä, kun kaikki tuntuu niin tasapaksulta ja tönköltä. blaah.

Tein huolella ja hartaudella Spotify-soittolistan, joka kuvastaisi tätä ihme fiilistä. Ajattelin että ankeilussa on aina vähän melodraamaa mukana, että jospa sitten ankeilisi oikein kunnolla. Joskus ankeilulla on päinvastainen vaikutus, alkaa naurattaa väkisinkin, varsinkin jos asiat ovat muutoin ihan hyvällä mallilla.

Lopputuloksesta tuli kuitenkin vähän liian ahdistava. En suosittele apeuteen taipuvaisille enkä sydämensä juuri särkeneille, aika syvissä vesissä vellotaan. Listalla on kuitenkin hienoja kappaleita, muutamaan liittyy muistoja. Soittolista loppuu biisiin, jossa on mielestäni rutkasti toivoa ilmassa. Sehän se on tärkeintä.
Ja sitäpaitsi tein tasoittavan soittolistan, jolla nostetaan fiilikset hetkessä. Mutta siitä lisää toiste.

2 kommenttia:

June kirjoitti...

En valitettavasti vielä oo ehtinyt paremmin tutustua listaan, mutta kylläpä on herkkubiisejä luvassa<3

Desthea kirjoitti...

Et ois sitä paljon paremmin voinu sanoa. Mulla on oikeastaan lähes koko tähänastinen talvi tuntunu jotenkin enemmän tai vähemmän just siltä 'yhdeltä pitkältä maanantailta'. Saa nähdä millon alkaa helpottaa, toivottavasti piakkoin.. ;-)