2.1.2011

Välipäivinä

Joulukuu oli niin kiireistä ja työntäyteistä, että välipäivinä teki hyvää vain chillailla.


Katsoin ohjelman Maikki Harjanteesta. Maikki on ihana oman tiensä ja tyylinsä toteuttaja, jonka kotitaloa reunustaa suurten värikynien näköinen aita. Maikilla oli ohjelmassa päällään erivärisiä tunikoita ja niihin sopivat raitasukkikset. Huikee tyyppi! Ja tykkäsin lapsena Minttu-kirjoista, Minttu oli niin ihanan hassu.


Olen kevyesti luonnostellut ja tehnyt inspiskollaaseja. Kun on useamman päivän tekemättä mitään sen ihmeellisempää, kaukana pääkaupungin hulinoista ja ärsykkeistä, alkaa jostain tupsahdella suhteellisen hyviä ideoita.

Joutessani neuloin itselleni kaulurin.Olisin halunnut mustan, mutta lankaa oli vähänlaisesti tarjolla, joten lopputuloksesta tuli raidallinen. Miesten musta untuvatoppis on Uffin 2-3€ alelöytö parin vuoden takaa ja olen käyttänyt sitä aiemmin vain Lapissa. Se on vähän liian iso, eikä imartele, mutta tosi lämmin ja hyvä pakkasilmojen takki. Käytin sitä viikon putkeen maalla ja täytyy sanoa, että oli ihanaa tulla kotiin ja pukeutua punaiseen villakangastakkiin, tuli heti skarpimpi fiilis.

Ei kommentteja: