20.2.2011

At least my mind is free

Leuhkin aiemmin, että Uffin euronpäivien saldo oli minimalistinen... noh, sen jälkeen tuli tehtyä muutama hankinta lisää.

Oikeastaan menin paikalle ruutupaitojen toivossa. Löysinkin ihan kivan peruspaidan, Tirol-osastolta :) Paita päällä tulee auttamatta fiilis, niinkuin olisin töissä jenkkiläisessä Dinerissa. Tykästyin ja paita on ollut jo käytössäkin ja kauluspaitakammoni alkaa selvästi parantua. Napit tosin vaihdoin tirolaishenkisistä ihan tavallisiin valkoisiin paidannappeihin. Paita on vahvaa puuvillaa ja kun kuivattaa henkarilla, ei sitä tarvitse edes silittää.

Vaaleanpunainen paita on myös ehtaa Tirolia ja aivan ihanan mummo! Asustamalla tästä saa aika hauskan. En tiedä pitäisikö huolestua, mutta olisin löytänyt vaikka mitä muutakin Tirolia, mutta oli pakko vähän himmailla...

 Ihanat pitsit ja ruusunapit! <3


Lisäks perinteinen raitapaita, hyvää vahvaa ribbineulosta. Koralli pikkuneule on alunperin Gina Tricotilta.
Kaikki nämä siis 3€:n päiviltä. 

Olen viime päivinä viettänyt ylisosiaalista elämää ja kahvitellut ja baaristellut huolella. Jos tammikuussa tuli vahvasti himmailtua kotona, on  helmikuussa meininki ollut paljon sosiaalisempaa. Jee, kyllä tässä alkaa olla jo fiilikset kevään puolella... rakkauden kevät 2011 kampanjointi jatkuu :DJonkun omia elämänviisauksia Lepakkomiehen naisten vessoista. Kyllä se juna tulee...

2 kommenttia:

June kirjoitti...

Mäkin kävin pitkästä aikaa Uffilla, kahden euron päivänä. Löysin kaks villatakkia (oikeesti villaa reilusti yli puolet jos ei kokonaan) ja eurolla vielä villahuivin! Oon huisin onnellinen :)

tuitui kirjoitti...

rakkauden kevät 2011! niin on :)
<3