13.2.2011

Decent days and finds

Viime päivien saldoa:

- Torstaina olin kaverini kautta kekkereillä, jossa sai ilmaista alkoholia ja ruokaa, sekä nauttia b-luokan julkimoiden seurasta. Ihan hauskaa, eipä siinä, mutta herää kysymys miten useimmat julkisuudessa viihtyvät henkilöt eivät omaa minkäänlaista tyyliä... niin pukeutumisessa kuin käytöksessäkään...
- Perjantaina saunottiin Kalliossa ja jaksettiin jopa baariin asti. Good times. 
- Lauantaina sitten väsytti urakalla...
- Tänään heräsin jo ennen yhdeksää ja olin puolen päivän jälkeen ulkona auringonpaisteessa reippailemassa. Tosin ulkoiluni tarkoitti lähinnä kävelyä kaupungilla, Uffilta toiselle. Euronpäivät ovat taas meneillään ja olen myllännyt niin Hakiksen, Roban kuin Fredankin Uffit. Saldo = minimalistinen.


Virkattu peite 1€. Värit ovat ihant ja on jotenkin liikuttavaa, että tämä on jonkun oma käsityönäyte... langatkin ovat vähän loppuneet kesken, mutta kädenjälki on kaunista ja tasaista.

Kädessä pidettävä laukku 1€. No näitähän on juu, mutta ei just tällaista!

Sitten pieni kirppishenkinen avautuminen: Hakaniemen Fida rempattiin tuossa aiemmin ja perjantaina poikkesin Kurvin uudistuneen Fidan avajaisissa. Tosin hyödynsin vain ilmaisen kahvitarjoilun ja mutta pakko sanoa, että oli kyllä hyvät kahvit! Hakaniemen Fidan uudistus oli kyllä kiva ja puodissa on fiilistä, mutta hintataso nousi uudistuksen myötä taas astetta ylöspäin. Menin Kurviin jo vähän naheissa fiilareissa, koska olen tykännyt sen paikan "maanläheisyydestä"... onneksi uudistus oli ainakin toistaiseksi vain positiivinen ja paikka oli nyt vain siistimmän ja valoisamman oloinen. Hinnatkin näyttivät pysyneen suhteellisen samoina. Toki uudistus on on aina tasaisin väliajoin paikallaan, mutta en näe siinä erityistä järkeä, jos kirpputorin hintataso nousee sellaiseksi, että kohta vähävaraisemmillakaan ei ole enää varaa asioida liikkeessä... ja varsinkin kun suurin osa myytävästä tavarasta tulee sisään lahjoituksina. Mitä järkeä on myydä käytettyä tavaraa kalliilla hinnoilla, kun kaupasta saa vastaavaa, mutta täysin uutta halvemmalla? Onneksi joukkoon livahtaa aina muutamia helmiä, jotka saa edulliseen hintaan, mutta esimerkiksi monet kengät eivät vastaan hinnoiltaan niiden arvoa: korkolaput pitäisi vaihtaa ja pahimmassa tapauksessa pohja on jo murtunut, jolloin kenkä ei enää kestä käyttöä. No, onneksi voi aina jättää ostamatta, mutta välillä alkaa vain ärsyttää.


2 kommenttia:

SalSaDesign kirjoitti...

Voi pashan pasha, unohdin ihan koko euron päivät, nyt kyllä harmittaa niin vietävästi!

Sanna kirjoitti...

Kiitos sähköpostista ja vastauksesta! Onneksi ihmiset ovat mukavia ja jaksavat nähdä vastaamisen vaivan, vaikka kysymyksiä pitikin ehkä hieman pohtia. :)

Ystävällisin terveisin, Sanna