27.3.2011

Omakehu

ReUse Republic design marketin kevätosioon on enää parisen viikkoa aikaa. Joku aika sitten kokoonnuimme porukalla Kampissa ja esittelimme aikaansaannoksiamme Indiedays-bloggaajille. Ida kirjoitti blogissaan aiheesta ja haastatteli ihanaa Saaraa - ja esitteli samalla myös yhden omista mekoistani. Idan kuvat olivat niin somia, että päätin jakaa ne täälläkin.


 kuvat Idan blogista
 
Ida kirjoitti mekostani kauniisti, kiteyttäen samalla sen, mitä omalla suunnittelutyölläni tämän projektin puitteissa haluan tavoitella: 
"Vaate ei näytä laisinkaan tuunatulta, vaan semmoiselta, että siihen voisi törmätä esimerkiksi jossain pienessä putiikissa – joka siis kertoo siitä, että vaate on hyvin suunniteltu ja tehty!"
 
 
P.s. Minua haastateltiin lehteen jokin aika sitten. Mietin pitkään, linkkaanko valmista juttua tänne ollenkaan, mutta koska lukijoissa on ihan tosielämän kamujanikin, joita ei esimerkiksi Facebook tavoita, ajattelin että menköön Nyt.  

11 kommenttia:

Pilvi kirjoitti...

Luin alkuperäisen postauksen ja tämä mekko oli suosikkini. En vain hoksannut että se oli sinun käsialaasi ;)

Oola kirjoitti...

Oijoi, kelepais omaankin käyttöön. Todella makean näköinen!
-Oola

AnneVee kirjoitti...

Toi mekko on kyl ihan supersöpö! En vaan tiiä, olisko mun päällä yhtä hottis...

Eveliina kirjoitti...

Mäkin sain tänään käsiini senlehden, tosi hyvä juttu!! Onnea!

Ja kerta vielä: ihana mekko. Vitsit kun ois vielä niin tyttönen että vois tollasta pitää. Kapeemmalla helmalla (ja pidemmällä) ehkäpä...

nelliina kirjoitti...

Tuo Idan päällä oleva mekko on kyllä tosi sievä, just sellainen joka tarttuisi omaan silmään pienen putiikin rekillä :)

Anna-Maria K kirjoitti...

Voi mikä suloinen mekko tosiaan. Todella kaunis!

Elsa/ Oi mutsi mutsi kirjoitti...

Tykkän kanssa tuosta mekosta. Tosin tiedostan ettei se sopisi ihan tuossa mallissa vartalomallilleni (sille täällä jossain olevalle normaalille mallilleni). Saako kysyä missä hinnoissa noi vaatteet ovat, se thig for the bling poikakin oli jo kirjottanut aiheesta mutta en tainnut mistään hoksata hintoja. Eikä tämä nyt kuulu mulle, mut kysyn uteliaisuuttani et tuleeko tuotto tekijöille vai mahdollisesti koululle tms?

blandad. kirjoitti...

Prefecta: kiitti!

Nelliina: joo mekko oli Idalla tosi soma.

Ansku: Kiitos :)

Oi mutsi mutsi: Itseasiassa oon alunperin ajatellut, että tuo mekko menis monenlaisille vartaloille, koska siinä on kuitenkin väljyyttä rintojen ja vatsan kohdalla. Ja joillekin se on tunika, toisille mekko. Koko on määräytynyt sen mukaan, mitä kangasta on ollut tarjolla, ton kyseisen mekon kohdalla koko on jotain C36-40, jos ei jopa 42.
Meillä on ohjeistus, jonka mukaan kaikkien pitäis tuottaa kokoja 36-42, itse saa päättää määrät. Ja saman ohjeistuksen kautta menee myös hinnat, hintahaarukka noin 20-80€ tuotteesta riippuen.
Vaatteista saadut tuotot saadaan pitää itse, joka korvaa osittain sitä kaikkea aikaa mitä vaatteiden tekemiseen on mennyt, mutta kaikki lisämateriaalit (langat, vetoketjut, tukikankaat jne.) jokainen kustantaa omasta pussista. Jokaisen myyntitulos riippuu omasta itsestä ja jos ei onnistu myymään paljoa, jää myös ihan rehellisesti tappiolle. Mut jotainhan on pakko yrittää..

blandad. kirjoitti...

ai kato mä en vastannu alkupään kommenttehin ollenkaan:

SP: Kiva kuulla, eikä se niin haittaa :D

Oola: jee! Kiva kuulla!

AnneVee: Takuulla olis :)

AnneVee kirjoitti...

No jos suurin koko on 42, niin ei takuulla olis.:D Ei nimittäin menis päälle...

Kata kirjoitti...

Todella hyvännäköinen :) Eikä tosiaan näytä yhtään siltä että olisi tuunattu muista vaatteista :)