8.3.2011

The Other Girls

Eilen tavattiin ReUse Republic -porukalla ja nyt vasta oikeastaan tajuaa, että Design Marketiin on kutakuinkin enää kuukausi jäljellä! Saimme myös viimeisen erän materiaaleja, eli THIS IS IT!

Nyt kuitenkin esimakua tulevasta :)
Malliston nimi on The Other Girls ja sen teemana toimii naisten välinen kateus. Usein tulee kadehdittua muita, sen sijaan että keskittyisi olemaan vain oma, ihana itsensä. Olen halunnut tehdä kaikkea ihanaa, kaunista, kevyttä, tyttömäistä ja söpöä, ihan myös omana statementinä sille, miten ankeaa nykymuoti voi välillä olla. Jotain muuta, jotain omanlaistani.
Olen pyrkinyt valikoimaan hyviä materiaaleja: puuvillaa, viskoosia, modaalia, villaa. Olen työstänyt taas farkkuja, neulonut trikookudetta, applikoinut... olen tehnyt leveähelmaisia mekkoja ja laittanut vähän sinne-tänne-tonne rusetteja. Pallokuosia vilahtaa niin valmiina kuin itse painettunakin.
 

Piirrokset ovat myös omaa tuotantoa. Myöhemmin on tarkoitus ottaa ihan oikeita tuotekuvia :)

Koska kyseessä on mallistokokonaisuus kaikin puolin, olen koonnut  
jota olen fiilistellyt tehdessäni hommia. Listalla kuullaan naisääniä, jotka kertovat tarinoita naisena olemisesta, rakkaudesta ja kateudesta, mutta fiilistellään myös hyviä hetkiä. Olen supertyytyväinen, että listalta löytyy vähän sitä sun tätä, kannattaa kuunnella! 


6 kommenttia:

W kirjoitti...

Vau! Tosi hieno!
Kyllä tuota kelpaa lähteä esittelemään suuremmallekin yleisölle! :)

Desthea kirjoitti...

Vau, näyttää upealta, ihanat piirrokset ja kiva teemakokonaisuus. :-)

Salka kirjoitti...

Tykkään todella paljon malliston filosofiasta ja mekot ja piirrustukset ovat ihastuttavia!:)

SalSaDesign kirjoitti...

Harkittu ja pitkälle mietitty kokonaisuus. Hyvin olet saanut tuon fiiliksen talletettua noihin piirroksiin, hienoa työtä!

Twinners. kirjoitti...

Oijoi komiaa!!!
-Oola

Twinners. kirjoitti...

Oijoi niin ihania! Kelepais! -Oola