6.3.2011

Varaslähtö vihreään


Perjantaina kävin Milttonilla aamiaisella ja askartelemassa, teemana oli varaslähtö pääsiäiseen ja olennaisesti päästiin siis koristelemaan munia. Fazer sponssasi Mignon-munat (tyhjät ja täydet) ja koristelutarpeista vastasi Tiimari. En erityisemmin välitä pääsiäisestä ja munien koristeluun suhtaudun "no sehän on lastenhommaa", mutta askartelun hauskuus vei kyllä taas mukanaan.


Päästiin myös tekemään omia suklaalevyjä: kuvan masterpiece sisältää vaaleaa ja tummaa suklaata sekä turkinpippurirouhetta. Oli muuten aika hyvä yhdistelmä. Painotus sanalla oli.


Ja fiilis oli kuin päiväkodissa, kun askartelut sai ottaa kotiin mukaan :) ja saatiin myös suklaata mukaan.... ei niin hyvä idea.

Askartelujen jälkeen olikin jo hyvä kahvitärrä ja sokerihumala, joten oli aika siirtyä Ivanan klubimyynneille. 


Oikeasti ostin tuon pienen paketin ensin ja ajattelin että tämähän meni nyt hienosti... kunnes huomasin sovittavani tuota vihreää Copperchain -malliston hametta. Vihreä on väri, josta en niin välitä. Hyvä syy siis hankkia sitä!?!?


Pikkupaketissa oli heppaprintti, joka päätynee ajan myötä uusiokäyttöön, sekä bambikukkaro. Kotona iski pieni ahdistus tuhlaamisesta, vaikka edullisia löytöjähän nämä ovat ja mieluisia... aina sama juttu noiden klubimyyntien kanssa, ensin hirvittää ja jälkeenpäin kiitän itseäni, koska ostoksista on tullut aina ihan lemppareita.

Lopuksi jotain, mitä sain pääsiäismunasta:


En kestä, tassuaan nuoleva nukkapintainen pikkukissa! Ihan superihana! Ilmeisesti näitä voi kerätä noista Fazerin yllätysmunista... tahtoo lisää.... ei kai sitä ikinä ole liian vanha...?

4 kommenttia:

Pilvi kirjoitti...

Kissa! <3

June kirjoitti...

Voi ku kaikkia söpöjä ja herkullisia juttuja! Vaikka emmäkään pääsiäisestä niin välitä, kun suklaamunien suklaa on pääasiassa öklön makuista, sellasta liian makeeta eurooppalaista.. Kinderit on parhaita. Mut noita pupuneiden pääisäisrakeita on kyllä ostettava aina heti, kun ne ilmestyy kauppoihin :P

SalSaDesign kirjoitti...

Voi ei, tahtoo kans tuollaisen kissan ja SUKLAATA!

M kirjoitti...

Brutaalisti vision tuon ihanan kisun kaulakoruksi pienen pääruuvailun jälkeen, itse söpöys! Toi heppaprintti on ihana kans.