3.3.2011

What's a girl to do

Tuntuu että nyt mennään taas yhdessä suorassa putkessa, tasaisen kiireisesti eteenpäin.
ReUse Republic-proggiksessa on yhdenlainen välipalautus ensi maanantaina ja tämä tietysti aiheuttaa jonkinmoista stressiä, vaikka oikeastaan hommat ovatkin ihan hyvällä mallilla.

 Täällä siis näyttää aika usein tältä.

Vaatekaappia tekisi mieli uudistaa näin kevään korvalla enemmänkin, harmi vaan että rahapussi ei ole samaa mieltä...
Pari viikkoa sitten hankittiin Nooran kanssa tiimilaukut Henkalta, hintaan 1€.  Oivallinen bilelaukku, jota olen jo ehtinyt ulkoiluttaa parikin kertaa.

Viime perjantaina biletettiin kuuskakkosia. Sain veljeltäni joululahjaksi 30€:n lahjakortin Eurokankaaseen ja sijoitin sen nyt sitten 4 metriin tuota ihanaa kukkaoksennuskangasta, joka on ohuenohutta vakosamettia, baby cordia. Kangas oli leveydeltään vain 110cm, siksi tuo messevä metrimäärä, jota myyjätäti kommentoi "Tää on niin ihana kangas. Ostitsä tän kaikki????" Toteutuksen kanssa tuli kiire, mutta mekko pysyi kasassa oikein hienosta aamukuuteen saakka ja ajattelin danssata tällä muitakin kevään merkkipäiviä. Kuvaus ei tosin oikein onnistunut, malli näytti henkarissa köpöltä. Jos muistais palata tähän myöhemmin...


 Sain myöhäisenä ystävänpäivälahjana tuollaisen Hennesin kapean leopardihuivin. Omistin sellaisen jo pari vuotta sitten ennestään, mutta se pahus katosi jäljettömiin!!! Olen ilmeisesti muistanut surkutella asiaa siinä määrin, että ystävä osti uuden! Edellistä huivia ehdin käyttää pari kertaa juurikin kuvan osoittamalla tavalla. 
En tosin tiedä kannattaako, sain nimittäin eräältä uudelta tuttavuudelta kommentin "Sä näytät ihan huumediileriltä tai muuten vaan hullulta." Aha.

Sain myös tuliaisia NYC:stä:


Seychelles palanahkalaukku/pussukka ja Vogue.

Kyltymätön laukkuhamsteri on ollut liikenteessä, kiitos, anteeksi ja terveisiä daamille sinne muovikassilandian suuntaan. Tänään Roban Fidalta lähti mukaan tämä:

Musta nahkalaukku Rizzon omaa tuotantoa, 8,50€. Laukku on paksua ja pehmeää nahkaa ja ihan helvtin hieno. Kirppislaukusta hinta oli kova, mutta nahkalaukusta ei. Ihanaaaaaaa. Tämä vapauttaa muutaman huonomman yksilön valikoimista pois. (kuvasin hienosti kahvilan vessassa :D)

Nyt on alla univelkaa siinä määrin, että ajatukset vaan junnaa. Ja olen hienosti saanut ujutettua tähänkin postaukseen KOLME uutta laukkua. Palataan taas pian siis :)

5 kommenttia:

Peps kirjoitti...

"Sä näytät ihan huumediileriltä tai muuten vaan hullulta." Oliko toi siltä uudelta tuttavuudelta, josta puhuttiin äsken tsätissä?

nooruska kirjoitti...

Toi mekko oli niin upea!

Samoin uusi veska, ah mikä löytö. Tiimilaukkukin on mitä parhain ja musta toi huivi on passeli eikä mikään huumeloordi ;-).

blandad. kirjoitti...

Peps: Joo just siltä... miehet ei aina tajuu.

Nooruska: kiitän :) mekko on ihana, laukut on ihania ja huivikin ihana. Materia on ihanaa!!!!

Peps kirjoitti...

No ei näköjään! Mietipä sitä ens kerran jälkeen ;)

June kirjoitti...

Kukkaoksennusmekko on niin hieno!