5.3.2011

Worn across America

Ainakin tänään paistaa aurinko jo keväisellä tavalla. Ehkä se sieltä pikku hiljaa alkaa tulla... kuukausikin kääntyi jo maaliskuuksi, mihin tämä aika oikein katoaa???

Tänä keväänä pukeutumisasioissa hehkutetaan denimiä ja se on aika parasta. Denim tai on ihana materiaali, mutta aina välillä unohtuu se fakta, että alunperin farkkukangasta käytettiin työvaatteissa, koska se oli niin kestävää. On ilahduttavaa, että nyt trendikkäin farkku tuntuu olevan autenttisen oloista, vähän niinkuin back in the days.

Wrangler on perinteinen farkkuvalmistaja, yritys perustettiin vuonna 1904 Greensborossa, Pohjois-Carolinassa Yhdysvalloissa.Vuonna 1919 yritys nimettiin Blue Bell:iksi, mutta 1947 lanseerattu uusi linjasto vaikutti päätökseen muuttaa nimi takaisin Wrangleriksi. Merkki on uudistunut viime vuosina ja tarjoaa trendikkäitä leikkauksia ja omien sanojensa mukaan "farkkumarkkinoiden johtavat pesut".

Wranglerin kevät/kesä11 malliston teema, Worn across America, johdattaa nykyajan nomadin matkalle läpi Amerikan mantereen, tietenkin farkkuihin pukeutuneena.
Mallistokuvissa on mielestäni hyvä fiilis, sopivan rento ja tavallaan askeettinen. 
Parhaimmillaan kesävaate taipuu moneen menoon, antaa tilaa nauttia itse kesästä.

Wranglerin tuotteet ovat perinteisesti toimineet karjapaimenten työvaatteina. Onko tämä lupaus siitä, että Wranglerin laatu kestää kovaakin kulutusta ja paranee entisestään käytössä, niinkuin hyvällä denimillä on tapana? Toivottavasti.

1 kommentti:

June kirjoitti...

Never thought I'd say this, mutta.. Toi ekan kuvan farkkumekko/paitis näyttää sairaan hyvältä.