30.4.2011

Celebrate, good times, c'mon!

Torstaina otettiin jo varaslähtöä vapunviettoon... 
Miltton showroomilla oli pressipäivä ja sen kunniaksi vappukarkelot. Kaikenlaista ihmeteltävää ja ihania asetelmia. Marimekon "Ruusupuu" on kyllä kaunista ja Koko-ruusukupit sopivat kankaan kanssa hienosti yhteen.

Illalla sitten mielenilmaukseen. Me kaikki mahdumme Suomeen.

 Vappukukkiakin on...

 ... ja vappupalloja. Piti ostaa kolme kymmenen ilmapallon pussia, jottain sain kolme pinkkiä ja kolme valkoista palloa, punaisia ja sinisiä olikin sitten enemmän. Palloasetelman värit valitsin tarkkaan oman kodin väreistä.

 Vappuhame löytyi Hakiksen Fidalta. Se on Sisleyn ja kustansi 5,50€. Ihana sirkusfiilis! Paljetteja on jo karannut matkan varrelta, mutta se ei niin haittaa.Eilen tuli myös pitkästä aikaa poikettua Vii Voanin aasiamarkettiin. Jos skandinaavinen pakkaussuunnittelu ahdistaa, suosittelen visiittiä Hämeentie kolmoseen. Tuli taas fiilis kuin olisi jossain ihan muualla, kun hyllyt notkuivat mitä ihmeellisempiä tuotteita. Riisipussi valittiin ulkonäön mukaan, kuin myös ihana teepurkki. Ruusutee tuoksuu ja maistuu voimakkaasti ruusulta. Kookosmehu vähän jännittää, noin yleisesti kyllä tykkään kookoksesta kaikissa muodoissaan. Riisiä, teetä, vahvaa curryjauhetta, papuja ja kikherneitä... Seuralaiseni nappasi mukaan vielä okraa ja minä valkosipulilla maustettuja "plantain chips" eli vähän niinkuin valkosipulibaananilastuja :D Hyviä olivat!

Ninni ja vappuilme.

Hauskaa vappua kaikki ihanat!

1 kommentti:

Ulla R kirjoitti...

Huippu sirkushame hyvä löytö! Mäkin sorruin kerran tollaseen kookosmehuun, oli vähän ällöä. Menis ehkä jos laimentais sitä jollain vishyllä ja siivilöis uiskentelvat möntit pois :D