29.4.2011

Ja niin he saivat toisensa


Prinssi Williamin ja Kate Middletonin häitä tuli katsottua tuntitolkulla, suorana lähetyksenä ja tippa linssissä. On se vaan niin ihanaa kun kuninkaalliset menee naimisiin:D,  melkein niinkuin katsoisi satua telkkarista. Morsiamen puku on upea! Klassisen kaunis ja romanttinen, mutta kuitenkin modernilla twistillä.  Mieleen tulee 1940- ja 1950-luvun kauniit puvut. Puvun suunnittelusta vastasi Sarah Burton Alexander McQueenin muotitalosta. Mikä hieno kunnianosoitus McQueenin muistolle ja mikä mahtava meriitti suunnittelijalle!

Siellä ne nyt ovat ja juhlivat parasta aikaa. Oihh.

3 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

William on alkanut kaljuuntua. Saiskohan tavis muuten jonku seilorihenkisen puvun laittaa häihinsä jos vaik haluis olla corto? hih. ja nämäkin häät jätin kattomatta...

Elsa/ Oi mutsi mutsi kirjoitti...

Ei ollut yhtään niin tunteellista ku victorian ja danielin häissä, lähin kesken vihkiseremonian kaupungille. ja tosiaan, milloin toi Wills on alkanut kaljuuntumaan noin pahasti?

blandad. kirjoitti...

Pöh, ootteks te vähä kyynisiä :D
William kaljuuntuu joo, mutta on silti salskee kamu. Ja kaljuuntuminenhan periytyy äidin puolelta. Brittien monarkia ei oo niin sydämellistä kuin svedujen, mutta toisaalta miks pitäiskään olla. Onnellisilta ne silti näytti.