10.4.2011

Kevään ensimmäinen tennaripäivä

Loppuviikko meni ReUse-kiireissä ja myyntitapahtuma on nyt jo takanapäin. Sain ihan kivasti juttuja myytyä, mutta silti tavaraa taas jäi. Fiilis on tällä hetkellä vähän tyhjä ja apea, niin kuin monesti jonkun ison projektin loputtua. Mitäs nyt sitten tehdään?

Tänään kävin kävelemässä kevätauringonpaisteessa ja poikkesin Stockan Hulluille päiville. Ostin magneetteja ja irtokarkkia ja lähdin kotiin.


Mäyräkoira- ja kissamagneetit ovat Habitatin mallistoa ja ihan normaalihintaisia. Kuuden kappaleen setti maksoi 5€ - kissat ja koirat myydään siis erikseen.

Sain taannoin Lontoon tuliaisina William & Kate -magneetin ja se pääsi jääkaapin oveen Victorian & Danielin seuraan. Oikeistomielinen en sitten muuten olekaan, vaikka sisälläni pieni heikko kohta kuninkaallisille onkin.

On hassua havaita, että kevät on oikeasti jo edennyt tähän pisteeseen. Olen pyörinyt omassa kuplassani viimeisen parin kuukauden ajan. Tänään innostuin käyttämään ensimmäistä kertaa tennareita. Oli tarkoitus ikuistaa tuo hetki, mutta se sitten jäi.

3 kommenttia:

Vimps kirjoitti...

Williamin ja Katen häät ei jostain syystä sykäytä yhtään, mutta Victorian ja Danielin häät vahtasin alusta loppuun, enkä voinut olla kyynelehtimättä. Oli se vaan niin liikuttavaa.

Asiasta toiseen: en valitettavasti päässyt Kampin tapahtumaan, mutta jos se kauluspaitamekko on vielä vailla omistajaa, olisin edelleen siitä kiinnostunut!

julia kirjoitti...

Moi, täällä yksi random lukija parin turhan asian kanssa:

1) Mistä on tuo ihana "Vihaan oikeistoa" -kortti?
2) Todellakin on jo tennarikeli (nimim. kovasti yritän väistellä lumikasoja koulun pihalla)
3) Tykkään ihan mahottomasti blogistasi, sinun, kissojen ja vaatejuttujen takia <3

blandad. kirjoitti...

Vimps: No niin oli, ne oli kyl ihanat häät <3

julia: 1) kortti on minimoin ilmaiskortteja, mainostaa teatteri jurkan näytelmää "Viha sydämessä".
2) tennarikelit tuli, paras aika keväästä!
3) kiitos, vähänks oot ihana!