1.4.2011

Kiskisss

Joku aika sitten täällä vilahti Fazerin Pääsiäistipun suklaamunasta saatu pikkukaveri. Salakavalasti sille on kertynyt seuraa.

 Kun kolme kertaa peräkkäin munasta kuoriutui tassuaan ojentava kissanen, tuli fiilis että nyt mua on huijattu. Uusin tyyppi sentään nuolee jalkaa.

 
Kuinka monta munaa pitää ostaa että saa tuon tassua ylöspäin ojentavan???

10 kommenttia:

Petra kirjoitti...

Pakko päästä pääsiäismunaostoksille!

Salka kirjoitti...

Hih, nuo samassa rivissä olevat, tassujaan nuolevat kissat näyttävät yhdessä hauskoilta! Ja voi vide, ilmeisesti munkin täytyy mennä munaostoksille, suklaan saa kyllä kyllä joku muu syödä, mä vaan haluan kisun x)

Maiju kirjoitti...

aww, siis mistä fazerin munista noita saa? :D ihania. miten sitä voiki vielä parikymppisenäkin ihastua pääsiäismunayllätyksiin... x)

kirsi kirjoitti...

Noi on kyllä ihan julmetun suloisia! Vielä kun keksisin mihin tarvitsisin minikissoja, ne on kuitenkin sen verran pieniä etteivät taida mennä yleensä tällaisissa tapauksissa käyttämääni "sisustusesine"-kategoriaan.

Anonyymi kirjoitti...

IHANIA!:D

blandad. kirjoitti...

Petra: jeee!

Salka: Joo tässä tapauksessa suklaa ei oo nyt tärkeintä.

Vika: Pääsiäistipun suklaamunista. Pinkki foliokuori, Fazerin valmistamia. Ja ihan samaa oon miettiny, itse tosin lähes kolkyt...

kirsi: mä aattelin kerätä noita paljon ja tehdä niistä kranssin ulko-oveen :D "täällä asuu hullu kissanainen".

anonyymi: NIIN ON!

nooruska kirjoitti...

Mä en kestä! Niin ihana kokoelma!

Anonyymi kirjoitti...

Toki siellä jotain tietynmallista kisua on suhteettoman paljon jokaisessa erässä. Juurikin siksi, että ihmiset ostaisivat enemmän munia kun toivovat saavansa muunkin mallisia kissoja. "Oon saanut jo niin monta tällaista, että seuraavassa on _pakko_ olla joku toinen - ostan siis vielä yhden". Jne. Efekti vain voimistuu, mitä enemmän niitä samanmallisia on saanut. Olet(te) virallisesti koukussa!

Peps kirjoitti...

Mä yritin eilen ettiä Alepasta noita kissamunia, mutta ei löytyny :(

Anonyymi kirjoitti...

Ei hemmetti, ostin noista kissuista innostuneena fazerin pääsiäismunan (en löytänyt muuta kuin pupujussin (?) yllätysmunan) ja innokkaana revin heti autossa kaupan pihassa kääreen ja munan auki ja voi sitä pettymyksen määrää kun munasta paljastuikin ruma muovinen hirvi ::::::::D MURMUR! Minkälainen foliokuori noissa munissa on? Tuossa ostamassani oli sininen ja semmosta ei kannata ostaa! Pahaa suklaata ja rumia leluja :D