27.4.2011

On siis kevät

Pääsiäinen oli ja meni, vappua odotellessa. Hassua, että tänä vuonna juhlapyhät ovat niin lähekkäin. Pääsiäisen vietin rauhallisissa merkeissä porukoiden luona maalla.

Parasta oli laiska rentoilu ja koirakamun kanssa vietetyt hetket. Makkaranmallinen koirakamu mahtuu kätevästi syliin ja sylissä sitä tulikin pidettyä ainakin viisi kertaa päivässä. Jättimäinen ulkotarha ei koirakamua kovasti napannut, kun sisällä talossa oli ihmisiä ja kissakamuja.

 Kissajoukkiota kasvatettiin lopulta ihan koko perheen voimin. Nyt Fasun Pääsiäistipun suklaamunat ovat kadonneet kaupoista ja pikkukissat niiden mukana. Höh.

Shoppailtuakin tuli hieman, punavalkoraitaista paitaa oli vaikea vastustaa.

 Äiti osti minulle Sosuli-mukin.
Pitäis vielä hankkia Hosuli, nappeja rakastava pariskunta on kovin sympaattinen.

Hankin myös kahdet tennarit, kuvan pinkki-mustaruudulliset ja sitten ihan täysmustat yksilöt. Hintaa yhdellä parilla oli 6€. Laadusta en sitten tiedä, toivotaan että kestävät.

Lämmin kevätsää yllätti positiivisesti.

Sinisen huvilan kahvila on nyt korkattu tälle kaudelle, hyvässä seurassa tietenkin.

5 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

aikamoinen pesue sulla! ku vähän kuulostelet ni eiköhän kisuja löydy tuskin kaikki keräilee...

ihana ilma!

Elsa/ Oi mutsi mutsi kirjoitti...

mä sain sillon taannoin sinisen munan ja siellä oli pieni muovikirahvi, mikä ei pysyny ees pystyssä. En jäänyt koukkuun.

Peps kirjoitti...

Voi ei, Tapsa lupas ostaa mulle lisää kissamunia, mut eihän se nyt enää voi jos niitä ei myydä :'( Onneks ehin saada kaks sentään.

Ihana toi muki!

marsu kirjoitti...

Tänään bongasin Fasun kissamunia (jos niissä on päällystys vaaleanpunainen je tummansininen) K-kaupan kassan läheisyydestä alennuslapuilla täällä Liisankadulla!

kirsi kirjoitti...

Eih, mikä ihana pötkyläkoira! Myös ruututennarit ovat ihanat, mutta eivät herätä samanlaista rapsutushalua kuin mäyrähundi. Onneksi.