29.5.2011

All I need is a little time, to get behind this sun and cast my weight, all I need is a peace of this mind, then I can celebrate

Kun oma elämä on yksi jättimäinen pyörremyrsky, on lohduttavaa että ympärillä on yhtäkkiä niin paljon taas elämää. Olen tönöttänyt kukkaistutusten vierellä ja puiden juurilla, ihastelemassa ja kuvaamassa. Vanhukset ovat hymyilleet touhuilleni ja olen tainnut päästä muutamiin turistikuviinkin mukaan.

Silti tämä luonnon kauneus jaksaa aina hurmata. Välillä sataa ja tuulee, mutta se vain vehreyttää ja voimauttaa lisää. 

Kukkaistutukset, hevoskastanjat, omena- ja kirsikkapuut. Kohisten kasvavat puiden lehdet, pensaat ja vihreät nurmikot.......................... oijjj.

Jos luonto on jatkavassa kasvutilassa niin tuntuu että ihmiset ovat myös heränneet eloon. Viikonloppuisin on vaikka mitä tapahtumaa tarjolla. Eilisen lauantain ohjelmatarjonnasta valitsin Maailma kylässä -festarit. Tunnelma oli jees ja ruokavalintakin osui laajasta etnoruokatarjonnasta nappiin. Tietty piti ostaa myös metrilakua ;)
Kirppisteltyä on tullut myös, enkä voi kun rakastaa tätä "harrastusta" aina ja vain enemmän.

Huippusarjaa "Hynttyyt yhteen" olen fiilistellyt joskus aiemminkin täällä blogissa ja nyt löysin sarjan ensimmäiset jaksot sisältävän tupla-DVD:n upouutena, vielä muoveissaan hintaan 3€. Vapun ja Virpin seurassa ei ole ikinä tylsää ja mitä ihaninta ajankuvaa lama-ajan Suomesta! (kuvassa näkyvä lehti 0,20€).

Nyt nää jutut menee ihan sekalaisiksi, mutta sain testattavaksi Nivean uutuusdeodorantteja ja myöhemmin siis luvassa jonkinlaisia testituloksia. Kosmetiikkaa voisi jatkossa ehkä käsitellä useammin, olen nimittäin löytänyt muutamia ihan huippuja tuotteita kiitos kanssabloggaajien :)


Ja sit vielä musaa: ikisuosikki Air:in musiikki on sellaista, minkä miellän todella vahvasti tähän vuodenaikaan. Moon Safari (1998) on yksi kauneimmista albumeista mitä tiedän ja All I need on vaan niin käsittämättömän ihana ja sen video myös.

2 kommenttia:

Salka kirjoitti...

Air<3 Moon Safari ja Talkie Walkie ovat mun suosikkilevyt, samoin Virgin Suicides soundtrack yhtyeen tuotannosta. Airista kyllä huokuu alkava kesä!

blandad. kirjoitti...

Salka, oon ihan samaa mieltä noista levyistä. Ja itse oon sattumoisin löytänyt Airin juuri kesän kynnyksellä, joten muistorikasta myös.